Merak ettiğiniz cevaplar rüyada

Bugün Ay Kova burcunda. Özgür duyguları açığa çıkaracak ve bilinçaltınızın derinlerinden farklı yönlerinizle karşılaşmanıza yardımcı olacak.

Merkür ile Venüs arasındaki uyumlu etkileşim ifade gücünü açığa çıkarırken söylemek istediklerinizi güzel ifade edebilmenize yardımcı oluyor. Bugün iletişim ve ilişkiler açısından uyumlu ve hareketli bir gün. Ayrıca Jüpiter ile Satürn arasındaki uyumlu etkileşim, fırsatları görebilmek ve kullanabilmek için güç, dirayet ve şans veriyor. Kararlı ve temkinli davranarak en doğru kararları almak için uygun bir gün. Ayrıca bu gece uyumadan önce merak ettiğiniz soruların cevaplarını rüyanızda görebilirsiniz. Çünkü gece yarısından sonra Ay ile Neptün kavuşum yapacak. Özellikle Hava ve Ateş burçlarının rüya dolu bir gece geçirmeleri mümkün. Uyandığınız zaman hemen yazın ve unutmayın. Önemli olabilir.

Aşırı tedbir insanı yaşamaktan alıkoyar

Geçen gün katıldığım bir davette yanıma gelen genç bir adam ‘Bir karar aşamasındayım fakat ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum’ dedi. Bunun üzerine konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı halde ona ‘en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir’ deyince, ‘Bir kıza aşığım fakat onun geçmiş hayatını düşündüğüm zaman mutsuz oluyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum’ dedi. Hemen anladım. Bir süredir devam eden ilişkileri aşama noktasına gelmiş. Yani ya evlenecekler veya ayrılacaklar. Sorduğum zaman beni onayladı. Aslında onunla evlenmek istiyor. Fakat kızın geçmişi yüzünden ayrılmanın daha iyi bir karar olduğunu düşünüyor ancak ayrılma fikrine de dayanamıyor. Ona ‘yaşamak mı iyidir, yoksa yaşamamak mı’ diye sordum ve tercihini yapmasını söyledim. Bunun üzerine ‘Elbette ki, yaşamak’ deyince, ‘elbette ki, yaşanacak kötü olaylar bile yaşamamaktan iyidir. Hem kızın geçmişini düşünüp endişeleniyorsun, hem bu kıza aşıksın. Şayet bu kızın her ne çeşit bir geçmişi varsa, iyi ki böyle bir deneyim yaşamış ve senin aşık olacağınız bir kız haline gelmiş. Şayet yaşadığı tecrübeler olmasaydı senin aşık olup tanıdığın kişi olmayacak, bambaşka biri olacaktı ve o zaman belki de senin ilgini hiç çekmeyecekti’ dedim. Aslında kimse böyle düşünmüyor. Sadece o anda karşımızda gördüğümüz kişiyle ilgileniyoruz. Sanki gökten zembille tüm bilgi ve özelliklere sahip olarak öylece inivermiş sanıyoruz. O kişinin geçmişini öğrendiğimiz zaman rahatsız oluyoruz ve gelecekte bize neler yaşatacağını düşünüp kaygılanıyoruz ve kendimizi yaşamaktan alıkoyuyoruz. Tedbirli davranmak adına bir arpa boyu bile yol alamıyoruz. (Devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

Defalarca faks çektiğini söyleyen Afrodit, ne yazık ki, doğum zamanlarınızı bildirmekle birlikte doğum yeri ve saatinizi yazmamışsınız. Hem gelen faks ve e-mail çokluğu, hem de noksan bilgi verdiğiniz için mektubunuz cevaplanmamıştır. Fakat doğum gün, ay ve yılınızı bildirmiş olduğunuz için çok genel bir inceleme yapabiliyorum. Doğum anında haritanızda erkeği sembolize eden Mars Akrep burcunda duruyor. O ise bir Terazi olduğu halde kadını sembolize eden Venüs Akrep burcundayken doğmuş. Bu durum aranızda aşk olmasını sağlar. Yani onun idealindeki kadın anlayışı ile sizin idealinizdeki erkek büyük bir uyumluluk içinde. Fakat siz bir balık olduğunuz halde karşı cinsle ikili anlaşınız son derece zorlayıcı. Yani siz birlikte olduğunuz erkeği zorlayan bir yapıya sahipsiniz. Beklentileriniz ve sert yaklaşımınızı Yengeç burcundaki Ay biraz yumuşatıyor. Fakat aynı zamanda gizemli ve anlaşılmaz olmanıza neden oluyor. Üstelik sezgileriniz de çok güçlü. Derinlerde bulunan sevginizi serbest bırakırsanız, onunla ilişkiniz çok uyumlu olacak. Üstelik o da zorlayıcı biri fakat iyi duyguları daha kuvvetli.

RUMUZ: AFRODİT
Yazarın Tüm Yazıları