Merak ediyorum

Boğaziçi Köprüsü, Londra’da bulunan Tower Bridge’deki “Great Bridges of the World” sergisinde yer alan 22 köprüden biri. Merak ediyorum acaba köprümüzün dünya üzerindeki mühim yapılardan biri olarak sergi konusu olması geçiş ücretlerine yansıyacak mı?

Haberin Devamı

Henüz meseleye uyanmadılarsa buradan yetkililere seslenelim, geçiş ücretlerini artırmak artık hakkınızdır. Zaten zam yapmak için sebep arıyorsunuz, bakınız, büyük fırsat burnunuzun dibinde.
? Lost bitince ne yapacağız? Ciddi soruyorum, ne yapacağız? Bu hususla ilgili olarak haftanın tweet’i Zeynep’ten geldi: “Lost’umu yedim bekliyorum!”
? Biliyorsunuz ıstanbul Fashion Week’in açılışı için bugün Meg Ryan geliyor. Gerçekten çok merak ediyorum, hem erkeklerin taparcasına sevdiği, kadınlarınsa onun gibi görünmek için türlü taklalar attığı bir oyuncu, alametifarikası olan şirin ve güzel yüzünü niçin estetikle bozar? Bir gün herkes tek bir kadına benzeyecek, artık bundan korkuyorum. Nicole Kidman ile Meg Ryan’ın birbirine benzemesi hayra alamet değil. Niçin Kylie Minogue’u örnek almıyorsunuz sevgili kadınlar?
? Pink’in Grammy’de yaptığı şovun bir benzerini burada yapabilecek bir babayiğit var mı?
Beyin üstü çakılmadan ama. Merak ediyorum.

Bunları indirin!

Haberin Devamı

Blackberry, iPhone gibi akıllı telefonları kullanan birçok kişi, o elindekini Motorola’nın bir ankesörlü telefon büyüklüğündeki ilk modeli gibi kullanıyor hâlâ... Yani sadece konuşmak için! Kimileri de görüntü olsun diye alıyor, hani moda ya...
Diyorum ki, sevgili arkadaşlar, bari bir-iki eklenti indirin de elinizdeki alet işe yarasın!
iPhone uygulama konusunda Blackberry’i sollar ancak benim gibi iPhone’dan çok hazzetmeyen Blackberry taraftarlarına önereceğim birkaç program olacak.
Birincisi Accuweather. Kendisi şaşmaz bir doğrulukla hava durumunu bildiriyor. Mesela bizim buralar “Eksi yetmiş beşe hazırlanın!!!” diye çalkalanırken accuweather.com sakin ve mağrur bir biçimde “Yarın soğuk olacak ama parçalı bulutlu” diyor ve doğru çıkıyor. Bir değil, beş değil, on değil! Sitesine de bakabiliyorsunuz ama ben Blackberry aplikasyonunu kullanıyorum, on numara. ıkincisi benim gibi unutkanlar için bulunmaz bir aplikasyon. CarFinder, Google Maps benzeri bir uygulamayı kullanarak otoparkta arabanızı koyduğunuz yeri size hatırlatıyor.
Üçüncüsü ise “i Heart Radio”. Daha çok Amerikan radyoları var ama bu program için “Müzik yelpazesi” tanımını kullanmak istiyorum Sezen Cumhur Önal eğer müsaade ederse. Bu üçüne bir bak sevgili Blackberry kullanıcısı Habitus okuru, sonra bana teşekkür edeceksin...

Sen ne yaptın a be Britney?

Haberin Devamı

Grammy Ödül Töreni’nin kırmızı halı geçişlerinde Britney Spears’ın o hali neydi Allah aşkına? Kıyafet Dolce&Gabbana imiş ama ah, olmamış be Britney!
Sosis bacağa giyilir mi o kıyafet a Britney! Ancak bir Kate Moss çıtalığında olmak lazım o kıyafeti taşıyabilmek için...
Bakınız efendim, aklın yolu birdir. Huffington Post bu elbise konusunda halkın nabzını yoklamış. Grammy ödül töreninin bitişini takip eden gün içinde okurların yüzde 74’ü bu kıyafeti “Felaket!” olarak değerlendirmiş...
Birkaç gün daha geçsin, bu oranın yüzde 99.9’a yükseleceğini tahmin ediyorum...

Yazarın Tüm Yazıları