Melis: Hedefim 7 metreyi aşmak

Güncelleme Tarihi:

Melis: Hedefim 7 metreyi aşmak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2009 21:55

12. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda, bayanlar uzun atlamada 6.80 metre ile Türkiye'ye bronz madalya kazandıran milli atlet Karin Melis Mey, hedefinin 7 metreyi aşmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Melis Mey, madalya töreninden sonra yaptığı açıklamada, madalya almasının kendisi için çok büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, son denemelerde kendisini geçen atlet olmaması için çok dua ettiğini söyledi.

Performansını daha da ileriye götürüp götüremeyeceğine ilişkin soruya karşılık da Melis Mey, “Hedefim 7 metreyi aşmak” dedi.
Türkiye'ye bir madalya kazandırdığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Melis Mey, kendisinden gelecekte de madalya beklenip beklenemeyeceğinin sorulması üzerine de “bundan sonra katılacağı müsabakalarda öncelikle finallere katılmayı hedefleyeceğini, madalya kazanırsa da bundan büyük mutluluk duyacağını” ifade etti.

Gazetecilerin sorularını İngilizce yanıtlayan Melis Mey, konuşmasının sonunda Türkçe olarak “Teşekkür ediyorum Türkiye” dedi.
Melis Mey, madalya kazananlar için düzenlenen basın toplantısında da “madalya kazanmayı hiç beklemediğini ve bunun kendisi için bir sürpriz olduğunu” yineleyerek, çok mutlu olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!