Mehmet'in durumu Pazartesi belli olacak

Güncelleme Tarihi:

Mehmetin durumu Pazartesi belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2011 12:20

Eskişehirspor yönetimi futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan teknik direktör Bülent Uygun ve sportif direktör Ümit Karan'ın sözleşmelerini dün tek taraflı fesh ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Yönetim, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan yeni transferlerden Mehmet Yıldız'ın durumunu ise pazartesi günü karara bağlayacak. Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor İskoç futbolcu Kris Boyd ile 3 yıllığına anlaştı.

Kırmızı-siyahlı kulüp, gözaltı olaylarının yaşandığı ilk gün sözleşmelerini dondurduğu Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih etti. Yönetim, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sözleşmesi dondurulan Sivasspor'dan transfer edilen golcü futbolcu Mehmet Yıldız ile ilgili kararı ise 11 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olağanüstü toplantıda karara bağlayacak.

Bu arada transfer çalışmaları sürdüren Eskişehirspor, son olarak Nottingham Forest takımında forma giyen İskoç golcü futbolcu Kris Boyd ile anlaştı. 3 yıllık sözleşmeye imza atan 1983 doğumlu ve 1 metre 85 santimetre boyundaki Kris Boyd'un 3 kez gol kralı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bülent Uygun ile yollarını ayıran Eskişehirspor'da teknik direktör arayışları da sürüyor. Yönetimin Mustafa Denizli, Ziko, Daum ve Toşak'a teklif götürdüğü ifade ediliyor.

Kocaeli Kartepe'deki kamp çalışmalarını sürdüren Eskişehirsporlu futbolcular ise 12 Temmuz tarihinde sona erecek kampın ardından 3 gün izne ayrılacak. Futbolcular haftaya cuma günü yeni kamp için Belçika'ya hareket edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!