Mehmet Topal tamam Tino Costa sırada

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Topal tamam Tino Costa sırada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 01:32

Valencia’lı iki oyuncudan biri alındı diğeri için girişimler devam ediyor.F.Bahçe, borsaya bildirdiği Mehmet Topal için Valencia’ya 4.5 milyon Euro verecek. Yıllık 2.2 milyon Euro’ya “Evet” diyen Mehmet, arkadaşı Tino Costa’nın transferi için devreye girdi.

Haberin Devamı

UZUN süredir Valencia’dan Mehmet Topal ve Tino Costa’nın peşinde olan Fenerbahçe, ilk hedefine ulaştı... Sarı lacivertliler, İspanyol ekibinde forma giyen Mehmet Topal’ı renklerine kattı.

Borsaya milli futbolcu ile görüşmelere başlandığı bilgisini veren sarı lacivertlilerin futbolcu ile her konuda anlaştığı, Valencia’nın da 4.5 milyon Euro bonservis bedeline ikna edildiği öğrenildi.

Bonservis taksitlerinin anlaşılmasından sonra milli futbolcunun, kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan kontratı imzalayacak.
Fenerbahçe’den yılda 2 milyon 200 bin Euro garanti parayı cebine koyacak olan Mehmet Topal, maç başına ise 15 bin Euro alacak.

FOTOĞRAFLARLA MEHMET TOPAL

TOPAL BU GOL İLE HERKESİ BÜYÜLEMİŞTİ / WEB TV

Yönetim sevgilisini ikna etti

Haberin Devamı

- Valencia’dan istediği ilk futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, Tino Costa için kolları sıvadı. Arjantinli futbolcunun sevgilisini ikna etmeyi başaran yönetim, şimdi de İspanyol ekibi ile görüşmelerini sıklaştırdı. Sarı lacivertliler, bu arada Mehmet Topal’ı da devreye soktu. Valencia’dan takım arkadaşı olan Costa’yı ikna etmek için çabalayan milli futbolcu, Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettirmeye çalışıyor.

Birlikte daha verimli oluruz

- Mehmet Topal, Valencia’dan takım arkadaşı olan Tino Costa’nın transferi konusunda, “Costa ile birlikte çok daha verimli oluruz. Transferi çok katkı sağlar. Valencia’da Costa ile birlikte oynadığımız karşılaşmalarda takım çok daha başarılı oluyordu. Ben ya da Costa’dan biri oynamadığı zaman galibiyet yüzdesi düşüyordu” diye konuştu.

MEHMET TOPAL MATADOR OLURSA / WEB TV

MALATYA’DAN ZİRVEYE...

- Doğum Tarihi: 3 Mart 1986
- Doğum Yeri: Malatya
- Boyu: 1.87 metre
- Mevkii: Orta saha
- Futbola Başladığı Kulüp: Malatya Belediyespor
- Oynadığı Takımlar: Çanakkale Dardanelspor (2002-2006), Galatasaray (2006-2010), Valencia (2010-2012)

G.Saray’a 1 milyon dolara gelmişti

- FUTBOLA Malatya Belediyespor’da başlayan Mehmet Topal, 2002’de Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. 2006 yılında 1 milyon dolar karşılığında Galatasaray’a gelen milli futbolcu, sarı kırmızılılardan yılda 1 milyon 100 bin Euro aldı. Avrupa hayallerini gerçekleştirmek adına Valencia’nın yolunu tutan Topal için İspanyol kulübü, G.Saray’a 5 milyon Euro ödedi. Yarasalardan yılda 1 milyon 200 bin Euro kazanan Mehmet Topal, Fenerbahçe’den 2 milyon 800 bin Euro kazanacak. Sarı lacivertliler, milli futbolcu için Valencia’ya 4 milyon 500 bin Euro ödeyecek.

Haberin Devamı

Karanlık için yeni iddialar

MUCİZE doktor diye anıldığı Fenerbahçe’den gönderilmesi şaşkınlık yaratan Ertuğrul Karanlık için 2 yeni iddia ortaya atıldı.
Karanlık’ın kulüple ilişkisinin kesilmesinde şu iki olayın rol oynadığı öne sürülüyor:
 Kendisini başarılı gösterebilmek için, basit sakatlıkları abartıyordu. Örneğin 1, derecedeki sakatlık için, “3. derece” diyor ve çabuk iyileşme görülünce bunu başarısı olarak lanse ediyordu.
 Volkan’a ameliyathane gibi steril bir ortam yerine soyunma odasında cerrahi müdahale yapması bardağı taşırdı.

Fernando Gago da gündemde

- F.BAHÇE’nin gündemindeki bir diğer isim olan R.Madridli Fernando Gago’nun transferi ise Costa’ya alternatif olarak düşünülüyor. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Roma’da kiralık oynayan 26 yaşındaki futbolcuyu, Costa transferinde sorun çıkması halinde alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!