Mavi’yse gerisi önemsiz

Güncelleme Tarihi:

Mavi’yse gerisi önemsiz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2013 00:25

Slogan olarak ‘Maviyse gerisi önemsiz’ seçilirken takımın simgesi olan renge de vurgu yapılmış oldu. Juan Mata ise Avatar benzetmesine karşı çıktı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE Premier Lig’in ünlü takım Chelsea, 2013-2014 sezonunda iç sahada oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formaları görsel olarak çok etkileyici bir reklam filmiyle tanıttı. Kaptan John Terry, Fernando Torres, Demba Ba, Juan Mata, Petr Cech, David Luiz ve Gary Cahill’in başrolünü üstlendiği çekimlerde futbolcular, takımın simgesi olan ‘Mavi’ye boyandılar.
Reklam filmi, takımın antrenman sahasına çok yakın olan Halliford Film Stüdyoları’nda iki gün süren çekimler sonrasında ortaya çıktı.

Reklamın yıldızı

FERNANDO Torres, biraz zor da olsa, takımına adapte olduğunu fotoğraf çekiminde net olarak gösterdi. İspanyol oyuncu, Halliford Film Stüdyoları’ndaki çekimin yıldızıydı.

TARAFTAR ÇOK BEĞENDİ

Reklam Chelsea’li taraftarlar tarafından da beğeniyle karşılanırken, ön  satışlara büyük ilgi olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

‘Chelsea benim ikinci ailem gibi’

TANITIM filminin sloganı olarak ‘Bu mavi, başka konu?’ cümlesi kullanılırken, reklamın ‘Avatar’ filmine benzetilmesine Juan Mata şöyle karşı çıktı: “Mavi, bu kulübe ait bir simge ve hem oyuncular hem de taraftarlar için çok değerli.” İngiliz kulübünün tecrübeli kalecisi Peter Cech ise, “Bu boyalarla ne kadar mavi olduğumu herkese göstermiş oldum. Chelsea hayatımın en büyük parçası ve benim ikinci ailem. Yeni formalarımızın nasıl olacağını artık herkes anlamıştır. Artık bu büyük bir sır değil” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!