Massa Ferrari'nin desteğinden memnun

Güncelleme Tarihi:

Massa Ferrarinin desteğinden memnun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2011 16:39

Başkan Luca di Montezemolo'nun, 2012'de Felipe Massa'nın takımda kalacağını açıklamasının ardından Brezilyalı pilot bu desteğin önemli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Massa, "Benim açımdan, takımın arkamda olması ve beni desteklemesi önemli, bu daima olumlu etkiler yaratır. Ancak şu anda önceliğim sezonun kalan iki yarışında elimden geldiğince zorlamak. Bu senenin pek iyi gitmediğini düşünürsek, gelecek senenin takım için çok önemli olacağının farkındayım. Benim için de çok önemli olacak. Takım içinde, şimdiden gelecek seneyi bekliyoruz. Sezon öncesi paketimizin ilk yarıştan itibaren güçlü bir otomobil üzerine kurulu olduğu bir gerçek. Bize her yarışta zafer mücadelesi verdirebilecek bir paket. 2012'de, bu sezondan daha iyi bir sezon geçirmeliyiz." diyor.

trf1.net'in haberine göre Massa, Brezilya ve Abu Dabi yarışlarını takımın bir ayar çalışması ve otomobilde gelişim için kullanması gerektiğini düşünüyor.

Haberin Devamı

"Bizim için bu son iki yarış iyi sonuçlar almak için son şans. Ama aynı zamanda bu yarışlar 2012 hazırlıklarının da ilk adımı. Yeni otomobilde kullanılabilecek bazı parçalar deniyoruz. Zamanda otomobili nasıl en iyi çalıştırabileceğimiz konusunda ayarlara da bakıyoruz. bu yarışlar gelecek için hazırlanmamız adına önemli. Sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda hafta sonlarında olan yaklaşımımız açısından da. önemli."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!