Marco Reus için bu fotoğraf adeta 'kaderi' oldu

Güncelleme Tarihi:

Marco Reus için bu fotoğraf adeta kaderi oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 13:46

Geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıran Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus, sahalara döndüğünden beri üçüncü kez sakatlandı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Marco Reus'un sakatlık problemi adeta bir kabusa dönüştü.

Bundesliga'nın 12. haftasında deplasmanda Paderborn ile 2-2 berabere kaldıkları maçta sakatlanan Reus'un sağ ayak bileğindeki bağlarda yırtık tespit edildiği ve 25 yaşındaki futbolcunun antrenmanlara 2015 yılının Ocak ayında başlayabileceği açıklandı.

Geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıran Reus, sahalara döndüğünden beri üçüncü kez sakatlandı. Dünya Kupası öncesinde Almanya Milli Takımı'nın Ermenistan ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve 3 ay sahalardan uzak kalan Reus, geri döndükten sonra bu kez de İskoçya ile yapılan Avrupa Şampiyonası Eleme maçında sakatlanmıştı. Alman yıldız sakatlık sürecini atlattığı sırada peş peşe gelen darbelerle bir kez daha aynı kabusu yaşadı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'un 9 Kasım'da oynadığı ve 1-0 kazandığı M.Gladbach maçında sakatlanan Marco Reus, iki haftalık dinlenmenin ardından Cumartesi günü Paderborn ile oynadıkları maçta galibiyeti getiren isim olurken aldığı darbeyle bir kez daha sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Sağ ayak bileğinden üst üste sakatlıklar yaşayan Reus, bu sezon çıktığı 11 maçta 6 gol atarken arkadaşlarına 3 golün de pasını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!