Mancini'nin iki büyük korkusu

Güncelleme Tarihi:

Mancininin iki büyük korkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 22:46

Selçuk’tan yoksun Aslan, Akhisar maçına sadece bir antrenman yaparak çıkacak.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun bu sezon kaçırdığı 2 maçta sarı kırmızılılar Antalyaspor’la 1-1 berabere kalırken yarınki rakibine ise 2-1 mağlup olmuştu.

SÜPER Lig’de şampiyonluk yarışında artık puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray’da gözler yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçına çevrildi. Sarı kırmızılılar için yeniden bir galibiyet serisi başlatmak için çok önemli olan müsabaka öncesi ise Mancini’yi düşündüren iki konu var... Selçuk İnan’ın kart cezası ve as oyuncularının milli takımlarına gitmesi nedeniyle sadece 1 antrenmanla maça çıkacak olmaları...

EMRE ÇOLAK DA SAKATLANDI 1 AY YOK

RİZESPOR karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle kritik Akhisar maçında arkadaşlarını yalnız bırakacak olan Selçuk ile ilgili ilginç bir istatistik, endişe yaratıyor
Aslan, bu sezon Selçuk İnan’dan yoksun çıktığı 2 maçta (Antalya beraberliği, Akhisar mağlubiyeti) 5 puan kaybetmişti.
Mancini, Selçuk’un yerine Yekta’yı Melo’nun yanına çekip orta sahada Ceyhun ya da Emre’yi düşünüyordu. Ama Emre de A2 Milli Takımı’nın Slovakya maçından sakat döndü. 1 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedilen Emre’nin diz içinde kanama, kemikte ezilme, diz bağlarına gerilme ve kıkırdak hasarı tespit edildiği açıklandı.

Haberin Devamı

MİLLİ ARA NEDENİYLE TEK TAKTİK İDMAN

MANCINI’yi huzursuz eden diğer konu da as futbolcularının milli takımlarına gitmesi. Çarşamba gecesi milli maça çıkan yerli oyuncular aynı gece, yabancı yıldızlar ise yol ve maç yorgunluğu ile birlikte dün akşamüstü İstanbul’a döndüler. Ve milli takımlarından yorgun dönen Galatasaraylı futbolcular, günü hafif bir çalışma ile geçirdi.
Kısaca cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray sadece bugün yani 1 kez tam kadro taktik idmanı yaparak Akhisar gibi zorlu bir rakibe karşı forma giyecek.

Semih’e centilmenlik plaketi

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde gösterdiği centilmence davranış nedeniyle Semih Kaya’ya plaket verecek. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig’de yarın oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi milli futbolcuya bir plaket verileceği bildirildi.

Mali Genel Kurul 13 Nisan’da

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü’nde mali kongre tarihi belli oldu. Yerel seçimler nedeniyle ertelenen kongre 6 Nisan Pazar günü, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ise 13 Nisan Pazar günü yapılacak.

Elmander’den Fener’e gönderme

G.SARAY’ın eski yıldızı Elmander, “Türkiye’de attığım en anlamlı gol F.Bahçe’ye attığımdı” dedi. GS TV’ye konuşan İsveçli golcü, “Arena’ya ilk defa çıktığım Liverpool maçı çok özeldi. Türkiye’de güzel günler geçirdim” diye konuştu.
Eski takım arkadaşlarını özlediğini söyleyen Elmander, “Umarım Londra’daki Chelsea maçında onları görebilirim” dedi.

Ada bilet krizi

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde G.Saray’ın 1-1’in rövanşında Chelsea ile oynayacağı maçta bilet krizi yaşanıyor. Başkan Ünal Aysal kendilerine çok az bilet verildiğini söyledi.

10 milyon Aslan

Haberin Devamı

G.SARAY facebook üzerinden 10 milyon kişi barajını aşan Türkiye’deki ilk sayfa olurken, ülkemizdeki spor kulüpleri arasındaki birinciliğini de korudu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!