Manchester City kupada çeyrek finalde

Güncelleme Tarihi:

Manchester City kupada çeyrek finalde
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 09:26

Federasyon Kupası'nda Huddersfield Town'ı 5-1 yenen Manchester City, son sekiz takım arasına kaldı

Haberin Devamı

İngiltere Federasyon Kupası'nda konuk ettiği Huddersfield Town'ı 5-1 yenen Manchester City, çeyrek finale yükseldi. Golsüz sona eren 5. tur eşleşmesinin tekrar maçında Huddersfield Town, 7. dakikada Bunn'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sane, Agüero ve Zabaleta ile sekiz dakika içinde üç gol bulan ev sahibi ekip, soyunma odasına 3-1 üstün gitti. Karşılaşmanın 73. dakikasında Arjantinli yıldızı Agüero ile farkı artıran Manchester temsilcisi, ikinci yarıda oyuna giren Iheanacho'nun golüyle rakibini 5-1 mağlup etti ve kupada çeyrek final biletini alan son takım oldu. 

4 GOL, 2 ASİST
Ara transfer döneminde Gabriel Jesus'ın gelmesiyle yedek kalan ancak Brezilyalı futbolcunun sakatlanmasının ardından tekrar forma şansı bulan Agüero, Etihad Stadı'nda çıktığı son iki maçta takımının skor yüküne 4 gol ve 2 asistle katkıda bulundu.
Huddersfield Town maçında iki gol ve bir asistle mücadele eden 28 yaşındaki oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5-3 kazandıkları Monaco karşılaşmasında da iki gol ve bir asistle oynamıştı. Federasyon Kupası'nı en son 2011'de müzesine götüren Manchester City, çeyrek finalde Middlesbrough ile 11 Mart Cumartesi günü karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!