Mamadou Niang Fenerbahçe’de

Güncelleme Tarihi:

Mamadou Niang Fenerbahçe’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 00:00

FENERBAHÇE, uzun süredir peşinde olduğu Marsilya’nın kaptanı ve Fransa Ligi’nin gol kralı Mamadou Niang’ı dün akşam saatlerinde renklerine bağladı. Yaklaşık 1 haftadır Fransa’da devam eden pazarlıklar sonucunda tarafların kesin anlaşmaya vararak el sıkıştıkları öğrenildi. 4 yıllık yapılan anlaşmada sarı lacivertliler futbolcuya yıllık 2 milyon 700 bin Euro ödeyecek. Bu transferde Marsilya Kulübü ise 7.5 milyon Euro bonservis ücreti alacak. Fransız kulübünün anlaşma metnine, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda da her yıl 1 milyon Euro daha ödenmesi maddesini koydurduğu öğrenildi. Dia’dan sonra takıma katılan ikinci Senegalli futbolcu olan Niang’ın en kısa süre içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Öte yandan F.Bahçe’nin transfer gündeminde yer alan Ankaragücü kalecisi Serkan Kırıntılı’nın, 1 milyon 147 bin TL’lik alacağının Başkent ekibi tarafından ödenmediği ve dün itibari ile serbest kaldığı açıklandı.

Kayseri yolcusu

F.BAHÇE’nin kendisine kulüp bulmasını istediği Önder Turacı, Kayserispor’la 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli takımın sezon başı yollarını ayırdığı bir başka isim olan Ali Bilgin de Kayserispor’a gitmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!