Maltepe’ye modern stat

Güncelleme Tarihi:

Maltepe’ye modern stat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2005 02:05

Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürlüğü tarafından mükemmel bir spor kompleksi haline getirilecek tesis, önümüzdeki aylarda hizmete girecek.

YEDİ yıldır bitirilmeyi bekleyen İstanbul’un, belki de Türkiye’nin tek tuvaletsiz stadı Maltepe Stadı, 10 bin kişilik kapalı tribünü, 6 branşta faaliyet gösterecek tribün altı spor salonları, dükkanları ve ışıklandırması ile modern bir spor kompleksi oluyor. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar’ın kısa sürede gerçekleştirdiği dev projelerden biri olan ve yıllardır biriken pis atık sularla çevresi adeta bir göleti andıran çöp yığını ile çevre halkını rahatsız eden Maltepe Stadı, modern bir çehreye büründü. 14 ayda planlanan ancak bitimi 8 aya indirilen dev spor kompleksi 10 bin kişilik kapalı tribünü, 140 araçlık kapalı otoparkı, güreş, cimnastik, tekvando, judo, masa tenisi ve fitnes salonları ve ışıklandırması ile önümüzdeki aylarda hizmete girecek.

Taşpınar: 4 trilyona malolacak

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, ‘Statta biriken 2500 ton suyu çekerek kurutma yoluna gittik. 4 trilyon liraya malolacak Maltepe Stadı ve spor kompleksinin altına dükkanlar da yapılacak. Böylece Maltepe Stadı yıllar sonra başta Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz’ün katkıları ile İstanbul’un ve çevre gençliğinin büyük bir spor ihtiyacını gidermiş olacak’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!