Malatyaspor'da, İsmail Kartal dönemi

Güncelleme Tarihi:

Malatyasporda, İsmail Kartal dönemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2006 19:53

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'da, Hayati Palancı'nın istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör İsmail Kartal ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine İsmail Kartal ve yardımcıları Şenol Odabaş, Serhat Pekmezci ile kulüp başkan yardımcısı Mehmet Orhan katıldı.

Törende konuşan Mehmet Orhan, Hayati Palancı'nın görevinden istifa etmesinden sonra yönetim kurulu olarak İsmail Kartal ile bir yıllığına anlaştıklarını söyledi.

İsmail Kartal'ın hafta sonunda deplasmanda yapılacak Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında takımın başında olacağını belirten Orhan, "Yeni teknik heyetimizle bir çıkışa geçmek ve seri galibiyetler almak istiyoruz" dedi.

İsmail Kartal da, Malatyaspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini takımın yeniden Süper Lig'e çıkması için çaba sarf edeceklerini ifade ederek, "Malatya'da çok sevdiğim aile dostlarım var. Onlar da buraya gelmemi çok istediler. Ben ve ekibin ilk antrenmana çıktık, tesisi gezdik. Malatyaspor'un bulunduğu yeri hiç hak etmeyen bir kulüp olduğunu gördük ve üzüldük. Bu kulüp süper ligde olmalı. Ben ve ekibim, camia ile birlikte bir ekip olarak bu takımı layık olduğu yere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

Ligin ilk yarısında kalan 5 maçı en az puan kaybıyla tamamlamak istediklerini vurgulayan Kartal, "Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı bizim açımızdan çok önemli. Rakibimiz çok koşan disiplinli bir takım. Oyuncular birkaç yıldan bu yana birlikte oynuyorlar. Benim de orada iki öğrencim var. İyi bildiğim bir takım. Biz de kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Nasıl oynadıklarını biliyoruz. Nasıl oynayacağımızın planını yapıyoruz. Galibiyetle Malatya'ya dönmek istiyoruz" dedi.

CELİL SAĞIR VE ŞENOL YAVAŞ'IN DURUMU

Kartal, yönetim kurulunun süresiz kadro dışı bıraktığı Celil Sağır ve Şenol Yavaş'ın durumu ile ilgili soruya, "Şenol ve Celil ile bir görüşme yaptık. Pazartesi günü bu oyuncularla yeniden görüşeceğim ve raporumu ona göre vereceğim" yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!