Malatyaspor, Mehmet Polat'la sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Malatyaspor, Mehmet Polatla sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2006 16:07

Malatyaspor, Samsunsporlu savunma oyuncusu Mehmet Polat ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ali Alkış, bir iki transfer daha yapacaklarını söyledi.

Ali Alkış, İstanbul'da Mehmet ile görüştüklerini, kendilerinden 2-3 gün düşünme süresi istedikten sonra Malatyaspor'a gelmeyi kabul ettiğini belirterek, "Mehmet, düşündükten sonra Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu, kendisinin bu takımda top oynamak istediğini söyledi. Biz de kendisiyle anlaştık ve sözleşme imzalıyoruz. Takımın tek hedefi şampiyonluk, kendisine ihtiyacımız var ve o da bunun farkında." dedi.

Haberin Devamı

Alkış, gündemde başka transfer olup olmadığı yönündeki soruya, "Gündemde olan isimler var, ancak bunları şu anda açıklamayacağız. Bir iki transferimiz daha olacak" yanıtını cerdi.

"YAPILAN TRANSFERLER İYİ"

Mehmet Polat, elinden geleni ortaya koymaya çalışacağını belirterek, "Kararımı vermeden önce genel anlamda takımın durumuna, transferlere baktım. Yapılan transferler iyi. Hikmet hoca bu takımın başında. Ne olursa olsun Hikmet hocanın hedefi belli, hırslı bir antrenör. Malatyaspor'un şampiyon olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!