Pandemi Kiloları Nasıl Verilir? İşte Örnek Diyet Listesi...
Salgının oluşturduğu panik ve stres genellikle yeme alışkanlıklarını değiştirdi. COVID-19 pandemisinde birçoğumuz mutfakta yemek işlerine ağırlık verdik. Ancak glisemik indeksi yüksek olan makarna, pirinç, un, şeker gibi besinlerin fazla miktarda tüketimi hazırladığımız hamur işleri, tatlılar, çeşit çeşit yemekler, ihtiyacımız olan enerjiden daha da fazlasını almamıza yol açtı.
10.11.2020
Ramazan Ayında Kimler Nelere Dikkat Etsin?
Oruç tutmak dikkat edilmesi gereken kurallara ve beslenme şekline uymak kaydıyla sağlıklı ve vücudumuzu dinlendiren bir ibadettir. Peki kimler hangi kurallara uymalı, nasıl beslenmeli gelin birlikte inceleyelim.
24.04.2020