Ton balıklı sürme

Güncelleme Tarihi:

Ton balıklı sürme
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2012 16:31

Ton balığını hiç bu kadar lezzetli gelmemişti..Nasıl mı? İşte tarifi!

Haberin Devamı

Malzemeler:

250 Gr Teremyağ
200 Gr ton balığı konservesi
2 yemek kaşığı kapari
2 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber

Tarifin Hazırlanışı:

Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın. Kapariyi ince ince kıyın. Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın Teremyağını bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın.

Mantarlı ekmekler için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!