GeriBeslenme Önerileri Tavuklu orman kebabı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tavuklu orman kebabı

Tavuklu orman kebabı

"Enfes orman kebabının bir de tavuklu halini deneyin! Üstelik Bulyon lezzetiyle beraber..."

Tavuklu orman kebabı

Malzemeler:

170 gr tavuk göğsü, 1 adet sarı biber, 1 adet kırmızı biber, 1 adet dolmalık yeşil biber, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 su bardağı su, 1 su bardağı bezelye, 7-8 adet arpacık soğan, 1 orta boy adet domates, 1 orta boy patates, 1 küçük havuç, 2 tablet Tablet Tavuk Bulyon.

Yapılışı:

Tavukları zeytinyağında renk alıncaya kadar soteleyin. Salça ekleyin. Sonra un ilave edip karıştırın. Kavrulduktan sonra ılık su ilave edin ve Tavuk Bulyon ekleyin. Doğradığınız kırmızı biber, sarı biber, havuç, yeşil biber ve arpacık soğanları ekleyin. Sonrasında bezelye ve domatesleri de ekleyerek karıştırın. En son küp şeklinde doğradığınız patatesleri ilave edip 15-20 dakika arası pişirin. Daha sonra ocaktan alıp servis yapabilirsiniz.


False