Güncelleme Tarihi:
Enoant, Ukranya'nın Kırım bölgesinde özel olarak yetiştirilen, siyah üzümlerdeki polifenollerden elde edilen konsantre bir besin takviyesidir. Doğada, Polifenoller sadece yüksek bitkiler ve mikro-organizmalar tarafından oluşturulabilirler. Polifenoller farklı metodlar kullanılarak üzümlerin kabuğundan, çekirdeğinden ve sapından elde edilir. Üzüm polifenolleri güçlü antioksidan faaliyetleri sayesinde biyolojik bakımdan aktif, koruyucu ve şifa verici etkileri olan besin takviyeleridir. Metobolizma işlemlerini hücresel bazda kontrol eder ve normal düzeyde seyretmesini sağlar. Enoant besin konsantrasyonu üzüm polifenollerinin flavonoid ve non- flavonoid tüm tayfını ve aynı zamanda Zn, Cu, Mn, Fe, vb gibi mikro-elementler içerir. Bu içerikler Enoant'a anti-bakteriyel, anti-virütik, P vitaminli ve antioksidan olmak üzere pek çok özellik sağlayarak, kompleks bir biyolojik etki yaratmasını sağlarlar. Biyolojik aktiflik ve etki göz önünde bulundurulduğunda, bilinen hiçbir antioksidan konsantrasyon veya besin takviyesi, üzümlerin içindeki tüm polifenolleri ve mikro-elementleri bulundurmadıkları için Enoant ile karşılaştırılamaz. Yapılan testler Enoant'ın anti oksidan özelliğinin insan kanının antioksidanlığından 3000 kat daha fazla olduğunu kanıtlamıştır.Tavsiye edilen günlük doz : Kullanacak kişinin her 1kilo ağırlığı için, 0,25 – 0,50 ml. olmalıdır. Günlük doz günlük öğünlere göre eşitçe bölünmelidir. Enoant, zevkinize göre 1/5 veya 1/10 oranında suyla karıştırılmalı ve yemeklerden hemen önce alınırsa daha etkili olmaktadır.