Güncelleme Tarihi:
Şirket menülerinde kuru fasulye ve dönerin tahtı sarsılıyor, risottodan kabak papuşaki ve lazanyaya kadar farklı tatlar menülerde yerini alıyor..! Toplu yemek sektörünün güçlü markası, çalışan memnuniyetini artırmaya odaklanan şirketlerin beklentileri doğrultusunda güncellenen menüleriyle farkındalık yaratırken risotto, lazanya, tapas gibi farklı ülke mutfaklarının tatlarını da menülerine dahil etti.
Günde 150 bin kişiye yemek servisi sunan şirket yılın ilk 2 ayında 24 ton döner, 20 ton kuru fasulye, 4 ton sarma, 3 ton mantı, 1 ton çiğ köfte tüketilirken yeni tatlar da listede kendine yer buldu.
Ekibiyle birlikte binlerce yemek hazırlayan Şef Salih Ayran, her zaman kaliteli ve sağlıklı besinleri ekonomik bütçelerle hazırladıklarına dikkat çekerek, “Farkımız toplu yemek sektöründe günceli de yakalamak. Şirket olarak menülerimize geleneksel tatların yanı sıra Osmanlı, Arjantin, İtalya gibi farklı ülke mutfaklarından tatları da dahil ediyoruz” dedi.
80’li yıllardan itibaren Aydın ailesi, Necat Aydın önderliğinde, Türkiye genelinde kurumlara hem yemek dağıtımı yapıyor hem de kendi ekipleriyle kurumlarda mutfak kurarak hizmet veriyor.
Necat Aydın 4 yıl boyunca İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin başkanlığını yapmıştır ve kurucu başkanlarındandır. Türk mutfağından dünya mutfağına uzanan geniş bir menü hazırlama kapasitesine sahip olan şirket, şu an günde 150 bin kişiyi doyuruyor. 2’nci jenerasyonun da yönetime katıldığı şirket çalışan sayısı 2 bin 300’ü buluyor. Yemek Sanayicileri Derneği üyesi olan şirketimizin yanı sıra Express Services, Gurme Durak, Köfteci Toto, Pizza&Fetta, Caffeteria, Caffelite, Pamuk Yemek, Eylül Endüstriyel Toplu Yemek, Bosco Di Serena, Restoran gibi markalar da bulunuyor.