Sebzeli kanepe

Güncelleme Tarihi:

Sebzeli kanepe
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2012 16:45

Hem lezzetli hemde leziz ve görselliğiyle tam damağıma layık dediğiniz bir tat!

Haberin Devamı

80 gr. sap kerevizin yapraklarını ayırın. Sapını, 400 gr. kabağı, 1 adet soğanı çok küçük küp doğrayın. 30 ml. zeytinyağını kızdırın soğanı şeffaf oluncaya kadar kavurun. 1 diş dövülmüş sarmısağı ekleyin. Kısa bir süre daha kavurun. Kabak ve kerevizi ilave edip karıştırın. 20 gr. parmesan peynirini ince kesin. 60 gr. kaşar peynirini ince rendeleyin. 1/2 demet maydanozu yapraklarını ince kıyın. Rende kaşar peyniriyle beraber kabaklarla karıştırın. 12 dilim haşhaşlı ekmeği kızartın. Üzerine kabaklı karışımı paylaştırıp parmesan peyniriyle süsleyin.

 

Kuru börek tarifi için tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!