GeriRüya Tabirleri Rüyada Kömür Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kömür Almak Ve Toplamak Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kömür Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kömür Almak Ve Toplamak Anlamı

Rüyada Kömür Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kömür Almak Ve Toplamak Anlamı

"Kömür, gerçek hayatta sık kullanılmasının yanı sıra rüya içerisinde de sık sık yer almaktadır. Kömür ile ilgili yapılan rüya tabirleri, rüyanın içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Peki, rüyada kömür almak, kömür madeni görmek, kömür toplamak, kömür tozu görmek ya da kömür yemek ne manaya gelir? Sizler için rüyada kömür görmek ve bununla alakalı diğer rüyaların tabirlerini araştırdık."

Rüyasında kömür gören kişiye hem olumlu hem de olumsuz tabirler yapılabilmektedir. Bu kapsamda rüyada görülen kömüre bağlı olarak; para ve mal kazanılacağı veya zorluk ve sıkıntı çekileceği şeklinde yorumlar ortaya çıkabilmektedir.

 Rüyada Kömür Almak

 Rüyada kömür almak, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi enerjinin bir sembolü olarak kabul edilmektedir. Bu kapsamda rüyasında kömür alan bir insanın şansının açılacağı ve zenginliğinin artacağı yönünde yorumlar yapılmaktadır. Rüyada alınan kömürün taşınması ise mal ile hayra yorulmaktadır. Rüyasında kömür alıp taşıyan kişiye bereketli bir rızkın müjdesi verilmektedir.

 Rüyada bir kimsenin kendisine kömür verdiğini gören kişi de kömür almak ile eş tutulmaktadır. Bu kapsamda başka bir kişiden kömür aldığını gören rüya sahibinin bir kimseden fayda göreceğine delalet edilmektedir.

 Rüyada Kömür Madeni Görmek

 Rüyada kömür madeni görmek, rüya sahibi için iyi işlere işaret etmektedir. Bu kapsamda rüya sahibine, geri kalan ömrünü iyilik ve güzellikle geçireceği hakkında olumlu yorumlar yapılmaktadır. Bu rüyanın sahibine, kısa zaman içerisinde kaçırmaması gereken fırsatlar ile karşılaşabileceği ve bunları kaçırmaması gerektiğine dair tembihlerde bulunulmaktadır.

 Rüyada görülen kömür madeni, tek başına harcanamayacak kadar büyüklükteki maddi kazanca işaret edilmektedir. Bunun yanı sıra, rüyada kömür madeni görmek evlilik ile de tabir olunmaktadır. Bu kapsamda kömür madenini gören kişinin maddi açıdan iyi duruma sahip bir kimse ile evleneceği yorumlarına ulaşılabilmektedir.

 Rüyada Kömür Yemek

 Rüyada kömür yemek genel anlamı ile zorlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir. Bu rüya sahibine yapılan tabirler arasında, maddi ve manevi sıkıntılar geçirilmesi ile bir sağlık sorununa yakalanmak yer almaktadır. Ancak yapılan tabirin sonunda rüyasında kömür yediğini gören kimsenin bu zorlukların ardından feraha ulaşacağı söylenmektedir. Bu kimsenin başına gelen tüm zorluklarla mücadele ettikten sonra hak ettiği kazanca erişeceği müjdesi verilmektedir. Ayrıca sıkıntıların ardından rüya sahibinin umudunu bir miktarda kaybetse bile, buna da tekrar erişeceğinin haberi verilmektedir.

 Rüyada kömür yemekle alakalı yapılan bir tabir de rüya sahibinin çevresinde ona zarar vermek isteyen bir kimsenin olduğudur. Bu kişi, rüya sahibi hakkında ona zararlar vermek için planlar hazırlamaktadır. Ancak görülen rüya, bu planların tersine döneceğine ve rüya sahibinin de bu olaylardan herhangi bir zarar almayacağına delalet etmektedir.

 Rüyada Kömür Toplamak

 Rüyada kömür toplamak, rüya sahibinin cesur ve gözü kara bir kimse olduğunun habercisidir. Bu rüyanın manası kişinin iş hayatında bir miktar durgunluk dönemi yaşayacağına işaret etmektedir. Ancak bu dönemden sonra eski kazançlarına geri döneceğinin haberi verilmektedir. Rüyasında kömür toplayan kişi hakkında, kendisini küçük düşüreceği şeklinde yorumlar da yapılmaktadır. Rüya sahibinin bu hareketi sonrasında büyük bir pişmanlık yaşayacağına ve bir büyüğüne danışarak, destek alacağına işaret edilmektedir.

 Rüyada Kömür Tozu Görmek

 Rüyada kömür tozu görme durumunda yapılan tabir ile kömür isi yüzünden kirlendiğini görmek, aynı manaya çıkmaktadır. Bu kapsamda her rüya sahibinin de para ve menfaat peşinde koştuğuna delalet edilmektedir. Rüyada görülen kömür tozu ile de kişinin para peşinde gam ve kedere uğrayacağına işaret edilmektedir. Rüyasında sönmüş kömür tozu görenlere ise hastaysa bundan kurtulacağı yorumu yapılmaktadır.

 

False