GeriRüya Tabirleri Rüyada Kılıç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kılıç Tutmak, Saklamak Ve Kırmak Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kılıç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kılıç Tutmak, Saklamak Ve Kırmak Anlamı

Rüyada Kılıç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kılıç Tutmak, Saklamak Ve Kırmak Anlamı

"Rüyasında kılıç gören kişilerin hayatında daima güvende olduklarına işaret edilir. Tahta ve kurşun kılıç olarak farklı anlamlara işaret edilen rüyada kılıç görmenin, genel olarak hayırlı ve başarılı hayat göreceği anlamları ifade edilmektedir. Rüyada kılıç ile alakalı diğer yorumları derledik."

Rüyasında kurşundan kılıç gören kişiler için hayır yapmayı seven bir kişiden gelecek iyilikler ile karşılaşacağına işaret edilmektedir. Rüyada tahtadan kılıç gören kişinin ise iş ve özel hayatında karışıklıkların ortaya çıkacağı bilinmektedir.

 Rüyada Kılıç Görmek

 Yüksek makam ve mevki sahiplerine erişecek olan rüya sahibinin kötü insanlardan uzak kalacağına işaret edilmektedir. Aynı zamanda rüyada kılıç görmek kişinin hayatı boyunca güvende olmasına ve herhangi bir hastalık ya da zararlı olaylardan uzak kalmasına işarettir. Rüyasında kılıç gören kimselerin kısa zaman içerisinde hayatında maddi açıdan değişiklik olacağı bilinmektedir. Mal ve mülk sahibi olacak rüya sahiplerinin bunun yanı sıra geniş kitle tarafından tanınacak ve iyi biri olarak ünlenecek olmasına delalettir.

 Rüyada Kılıç Tutmak

 Sosyal ve iş hayatında karşılaşılan tüm zorluklarla göğüs gerileceği anlamına gelmektedir. Bir nevi meydan okuma olarak işaret edilen rüyada kılıç tutmak rüyayı gören kimselerin hayatı boyunca korkusuz ve mert olmasına delalettir. İnsanların kendisine gösterecek oldukları ayrımcılıklara başkaldıracak olan rüya sahiplerinin aynı zamanda bu korkusuzluklar sonucunda zafere erişeceğine işaret edilmektedir. Sözlü ya da gerçek bir kavgaya girmek için rakibinin karşısında dimdik durabileceğine işaret eden kılıç tutmak, bu kararın sonunda rüyayı gören kişilerin kesinlikle zaferle düellodan döneceğinin habercisidir. Açık sözlü ve bir o kadarda otoriter kişiliğinizin olduğuna işaret eder.

 Rüyada Kılıç Sallamak

 Rüyayı gören kişinin hayatında verdiği ya da verecek olduğu kararlara bağlı olacağına işaret edilir. İnsanların kendisini benimseyeceğini sağlayacak şeklinde yorumlanan rüyada kılıç sallamak kişinin iş hayatında almış olduğu kararlardan geri dönmeyeceğine delalettir. Rüya sahibinin verdiğini kararlarına sonuna kadar bağlı olması sayesinde daha çok huzura ereceğine ve doğru yolda ilerleyeceğine inanılır. Yalnızca iş hayatında değil aynı zamanda aile ve dost ilişkilerinde de kararlarında dolayı sevilen birisi olacağına işarettir. Rüyasında tanıdığını birisine kılıçla vuran kişinin doğru hamleler yapacağına delalettir. Tanıdığına kılıç ile o kişiyi yaşamış olduğu sorunlara çare vuracak olan rüya sahibi, bu sayede kılıçla vurduğu tanıdığını tüm kötülüklerden korumuş olacaktır.

 Rüyada Kılıç Kırmak

 Yakın zamanda oldukça üzücü haberlerin alınacağının habercisidir. Ne yazık ki rüyada kılıç görmek insanın en yakınındakilerin ölüm haberini alacağına işaret etmektedir. Rüyasında kendi ya da başkasının kılıcının kırıldığı gören kişinin özellikle aile büyüklerinden birisinin hayatına kaybedeceği şeklinde yorumlanıyor. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde, birinci dereceden yakını olan kimselerden ölüm haberini alacağı anlamına geliyor. Hayatını kaybedecek olan yakın kişinin ise ailedeki erkeklerden olacağına delalet edilmektedir.

 Rüyada Kılıç Yapmak

 Rüya sahipleri için oldukça hayırlara vesile olan rüyada kılıç yapmak mutluluğun habercisi olarak işaret ediliyor. Rüyasında kılıç yaptığını ya da onardığını gören kimseler, eski hayatlarından tamamen arındırılmış olacak. Yeni hayatına merhaba diyecek olan rüya sahiplerinin yeni hayatında sürekli mutluluğa ve huzura erişeceği anlamına geliyor. Yaşanılacak olan mutluluk ve huzur sonrası sürekli dua ve şükür etmeye yöneleceklerinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin özellikle iş hayatında aktif olarak yol alacağı ve kazanacak oldukları kazancın artacağı ifade ediliyor. Yaşanılmış olan onca sıkıntıdan sonra maddi açıdan yükselmeye işaret edilir. Maddi gelirin artması ile birlikte kişilerin hayatının olumlu yönde değişmesi sayesinde aile ve iş hayatında daha huzurlu olacağına delalettir.

 

 

False