GeriRüya Tabirleri Rüyada el yıkamak ne demek? Rüyada sabunla lavabo ve muslukta el yıkamanın tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada el yıkamak ne demek? Rüyada sabunla lavabo ve muslukta el yıkamanın tabiri

Rüyada el yıkamak ne demek? Rüyada sabunla lavabo ve muslukta el yıkamanın tabiri

"Her zaman gündemde olan bir konu da rüya meselesidir. İnsan var olduğu gündem beri rüyalar onu cezbetmiştir. Günümüzde bile gizemini koruyan rüyalar insanların merakını uyandırmaktadır. Gece uykusunda rüya gören kişi bu rüyaların ne anlama geldiğini de öğrenmek istemektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız rüyada el yıkamak ne demek, rüyada sabunla lavabo ve muslukta el yıkamak ne anlama gelmektedir ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik."

Kişinin rüyasında elini yıkadığını görmesi çok farklı farklı tabir edilmektedir.

 Rüyada El Yıkamak

 Kadimden beri rüya tabircileri rüyada bir şekilde su görmenin güzel ve hayırlı bir rüya olduğunu söylemişlerdir. Rüyada el yıkamak şifa bulmak ve huzura kavuşmak olarak yorumlanmaktadır. Sıkıntı ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

 Rüyada Sabunla Lavabo ve Muslukta El Yıkamak

 Kişi rüyasında elini sabunla ve lavaboda yıkadığını görmüşse bu rüya güzel ve olumlu bir rüya olarak tabir edilir. Kişinin çok yakın bir zamanda kısmet ve şansının açılacağına delalet eder. Kendisini üzen sıkıntı ve sorunların hayırlı bir şekilde sonlanacağına işaret olarak yorumlanır.

 Rüyada El Ve Yüz Yıkamak

 Kişinin rüyada el yüzünü yıkaması kısmetinin açılacağına delalet eder. Bekar bir kimse ise kısa bir süre sonra mutlu bir aşk yaşayacağına ve bunun sonunda da güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır. Şayet kişi evli ise eşi ile birlikte ortak yaşamlarına yeniden güzel bir yön vereceklerine delalet eder.

 Rüyada Sıcak Su İle El Yıkamak

 Rüya sahibinin, rüyasında sıcak su ile elini yıkadığını görmesi genellikle zor günlere ve sıkıntılı zamanlara işarettir. Rüya yorumcuları bu rüyanın aile bireylerinden gelecek yanlış davranışlar sonrasında üzüntü yaşanacağına yorumlamaktadırlar. Bir müddet yalnız ve çaresiz kalınacak olsa bile süreç sonunda toparlanıp hayatına devam edecek yolları bulacağına yorulur.

 Rüyada Başkasının Elini Yıkamak

 Kişi rüyasında bir başkasının elini yıkadığını görürse bu rüya şöyle tabir edilir; kişi yaptığı hatalardan ders alıp bunlardan vazgeçecek ve tüm hayatını gözden geçirerek yepyeni bir sayfa açacaktır. Olumlu yöndeki bu çabalarının ise karşılığını alacak ve çevresindeki insanlardan da yardım görecektir. Bu süreçte ayrıca dostunu ve düşmanını da ayırt edebilecektir.

 Rüyada Bir Bebeğin Ya Da Çocuğun Elini Yıkamak

 Bu rüya, rüya sahibinin medeni durumuna göre farklı biçimlerde yorumlanır. Evli ise bebek sahibi olacağına ve çok hayırlı bir evlada kavuşacağına delalet eder. Şayet bekar bir kimse ise çok yakın bir gelecekte kendi işini kurup zengin olacağına yorulur.

False