GeriRüya Tabirleri Rüyada beyaz tavuk görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz tavuk kesmek ve eti yemek tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada beyaz tavuk görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz tavuk kesmek ve eti yemek tabiri

Rüyada beyaz tavuk görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz tavuk kesmek ve eti yemek tabiri

"Türk kültüründe rüya tabiri büyük önem arz eden bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek İslamiyet’ten önce gerekse İslamiyet sonrasına dönemlerde de önemini devam ettirmiştir. Bununla birlikte rüyada tavuk görmek de sık karşılaşılan bir konu olmaktadır. Sizin için rüyada beyaz tavuk görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz tavuk kesmek ve eti yemek tabiri nedir detayları ile derledik."

Rüyada tavuk görmek birçok anlama gelebilmektedir. Tabi tavuğun ne şekilde görüldüğü ve kim tarafından görüldüğü de rüya tabirinde etkili bir unsurdur. Örneğin bekar birinin rüyasında tavuk görmesi evliliğe delalet eder iken evli birinin tavuk görmesi daha farklı şeylere işaret edebilmektedir.

 Rüyada Beyaz Tavuk Görmek

 Rüyada beyaz bir tavuk görmek, İslami olarak yorumlandığında hayırlı bir kadına işaret etmektedir. Beyaz tavuk, dünya malına ve rüya sahibinin güzel haberler alacağına işaret eder. Bununla birlikte kişinin işinde de başarılı olacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada Tavuk Almak

 Kişinin rüyasında tavuklar ile birlikte bir kafes de alması işlerinin düzeleceğine ve ev alacağına işaret eder. Kafes içindeki tavuk ev almak manasına gelmektedir. Bununla birlikte bu rüya bazen de mutluluk anlamına gelmektedir.

 Rüyada Tavuk Sürüsü Görmek

 Rüyada tavuk sürüsü görmek, bereket manasına gelmektedir. Rüya sahibinin tavuk sürüsü görmesi zenginliğe, mala ve nimetler elde edileceğine işaret etmektedir. Rüyasında çok fazla tavuk sürüsü gören kişi belli bir topluluğa başkan olur.

 Rüyada Tavuk ve Horoz Görmek

 Rüyada görülen horoz, evin erkeğine, tavuk ise evin kadınına işaret etmektedir. Kişinin rüyasında tavuk ve horoz görmesi bir çocuk sahibi olacağı manasına gelmektedir.

 Rüyada Canlı Tavuk Görmek

 Rüyada canlı tavuk görmek, rüya sahibinin sevincine ve mutluluğuna işaret eder. Bununla birlikte kişinin ailesi ile ilişkilerinin düzeleceğine ve güzel günlere delalet etmektedir.

 Rüyada Canlı Tavuk Kesmek

 Rüyada canlı tavuk kesmek, rüya sahibi olan kişinin istemeyerek bir günah işleyeceğine ve bu konuda dikkatli olması gerektiğine işaret etmektedir. Bazı durumlarda da bu rüya, kişinin hırsızlığa uğrayabileceği manasına da gelmektedir. Bu sebeple bu rüyayı gören kişinin etrafındaki insanlara dikkat etmesi oldukça önem arz eden bir konu olacaktır.

 Rüyada Tavuk Pişirmek

 Rüya sahibinin tartışma yaşadığı biri ile arasının düzeleceğine ve yakın bir tarihte hayırlı bir eş ile evleneceği manasına gelmektedir.

 Rüyada Tavuğun Doğurduğunu Görmek

 Kişinin rüyasında bir tavuğun doğurduğunu görmesi garip ve beklenmedik bir olay ile karşılaşacağına delalet etmektedir. Bu konuda algılarının açık olması önemlidir.

 

False