GeriMakyaj Rujunuzun Bulaşmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rujunuzun Bulaşmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz?

Rujunuzun Bulaşmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz?

"Sabah rujunuzu sürüyorsunuz ama kısa bir sonra bir bakmışsınız ki rujunuz bulaşmış ya da yok olmuş! Sizinle uzun ömürlü ve lekesiz ruj elde etmenizi sağlayacak yöntemi paylaşıyoruz. Bu sayede gün içerisinde rujunuzun etrafa bulaşmasını önleyebilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz."

İhtiyacınız olanlar:

*Dudak nemlendirici
*Dudak kalemi
*Ruj
*Kapatıcı
*Kompakt pudra
*Kuru mendil

Adım 1: Dudakları hazırlamak

Dudaklarınıza nemlendirici uygulayarak başlayın. Bu sayede dudaklarınız esnek ve yumuşak olur ve ruj sürmek daha zahmetsiz hale gelir. Sonrasında dudaklarınıza kapatıcı uygulayarak kusursuz bir makyaj tabanı oluşturun. Ayrıca bu teknik sayesinde rujunuz daha sağlam kalır.

Adım 2: Dudak kalemi

Dudaklarınızın çevresini dudak kalemi ile çevreleyin. Dudakların ana hatlarını belirttikten sonra rujunuzu sürün, ardından küçük bir fırça ile dudaklarınıza biraz pudra dökün. 5-10 saniye bekleyin.

Rujunuzun Bulaşmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz

Adım 3: Pudranın karıştırılmasıÂ

Küçük bir yassı fırça ile istediğiniz mat rengi oluşana kadar pudrayı tüm dudağınıza yavaşça sürün ve karıştırın. Bu teknik sayesinde rujun rengi dudaklarınıza iyice yapışır ve lekelenmeyi önler.

Adım 4: Fazla rujdan kurtulma

Temiz bir kuru mendil alın ve ikiye katlayın. Üst ve alt dudaklarınızın altında kuru mendili yerleştirin ve rujunuzdaki fazlalıklardan kurtulun.

Adım 5: Son rötuş

Dudaklarınızın tam ortasına bir kat dudak parlatıcı sürerseniz kalıcı ruj sürme tekniğini tamamlamış olacaksınız.

False