GeriBeslenme Önerileri Ramazan Sofrası 20. gün yemeği: İsli Etli Kuru Fasülye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan Sofrası 20. gün yemeği: İsli Etli Kuru Fasülye

Ramazan Sofrası 20. gün yemeği: İsli Etli Kuru Fasülye

"Müthiş bir lezzet, İsli Etli Kuru Fasulye..."

Malzemeler:

1 adet soğan

2 adet yeşil çarliston biber

2 adet kırmızı çarliston biber

2 kepçe sıvı yağ

100 gr. İsli et

200 gr. 1 gün öncesinden ıslanmış kurufasulye

1 tatlı kaşığı kırmızı biber

1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Soğanı ince ince doğrayın. Ardından biberleri de boylamasına doğrayın. Tencereye sıvı yağı koyun, kızdığında önce soğanları atın ve karıştırın. Ardından biberleri ekleyin ve karıştırın. Bir süre sonra isli eti ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra fasulyeyi tencereye atın. İyice harmanlayarak kavurun. Ardından biber ve tuz ekleyin. Yaklaşık 10 dakika kadar karıştırdıktan sonra yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...

False