GeriBeslenme Önerileri Ramazan Sofrası 17. gün yemeği: Peynirli Sağnaki
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan Sofrası 17. gün yemeği: Peynirli Sağnaki

Ramazan Sofrası 17. gün yemeği: Peynirli Sağnaki

"Çok lezzetli bir başlangıç, Peynirli Sağnaki..."

Malzemeler:

1 büyük dilim isli peynir

1 büyük dilim eski kaşar peyniri

3 adet yumurta

1 tutam tuz

1 çay bardağı ayçiçek ve

tereyağı karışımı

Hazırlanışı:

Peynirleri küp küp doğrayın. Bir kaba yumurtaları kırın. Bir tutam tuz atarak yumurtaları iyice çırpın. Teflon tavaya ayçiçek ve tereyağı karışımını ekleyerek kızmasını bekleyin. Yağ kızınca doğradığınız peynirleri tavaya atın. Peynirleri eritmeyecek şekilde kavurun. Ardından yumurtayı tavaya ekleyerek hızla karıştırın. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...

False