Ramazan Sofrası 16. gün tatlısı: Kabak Tatlısı

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Sofrası 16. gün tatlısı: Kabak Tatlısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2011 06:00

Tatlı düşkünlerine lezzetli bir tarif, Kabak Tatlısı...

Haberin Devamı

Malzemeler:

2 kg. bal kabağı

2,5 su bardağı şeker

1 su bardağı ceviz veya fındık

içi

Hazırlanışı:

Kabağın iç ve dış kısımlarında bulunan sert bölümlerini ayırın. Hazırladığınız kabakları iyice yıkayın. Ardından bir kaba dizerek üzerine toz şeker ve su ekleyin. Üzerini folyoyla kaplayarak orta ateşte pişirin. Ceviz veya fındık içiyle süsleyin. Kabak Tatlımız servise hazır. Afiyet olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!