Ramazan Sofrası 15.gün yemeği: Dana Etli Fajita

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Sofrası 15.gün yemeği: Dana Etli Fajita
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2011 06:00

Güzel bir Meksika yemeği, Dana Etli Fajita...

Haberin Devamı

Malzemeler:

250 gr. Dana Bonfile

1 orta boy soğan

1 kırmızı çarliston biber

1 yeşil çarliston biber

Sıvı yağ

Baharat çeşni

Tortilla ekmeği

Hazırlanışı:

Zeytinyağı, tane karabiber, dağ kekiği gibi baharatlarla marine ettiğimiz eti ızgaraya alın. Soğan ve biberleri jülyen olarak doğrayarak tavaya atın, iyice soteleyin. Eti ızgaradan atın ve jülyen olarak doğrayın. Damak tadınıza uygun baharat karışımını ekleyin. İyice harmanladığınız malzemelere eti ekleyin. Önceden kızdırdığınız döküm kaba yemeği alarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!