Ramazan Sofrası 14. gün Salatası: Antioksidan Salata

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Sofrası 14. gün Salatası: Antioksidan Salata
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2011 06:00

Düşük kalorili tariflerden, Antioksidan Salata...

Haberin Devamı

Malzemeler:

2 büyük parça brokoli

2 büyük parça karnabahar

2 adet Brüksel lahanası

1 orta boy havuç

1 küçük boy turp

2 yemek kaşığı mısır

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Limon, sirke

Hazırlanışı:

Brokoli, karnabahar, Brüksel lahanası ve mısır (konserve olabilir) haşlanır. Salata tabağına alınır. Havuç ve turp rendelenerek üzerine eklenir. Son olarak zeytinyağı, limon ve sirke eklenerek servis edilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!