Ramazan Sofrası 13.gün yemeği: Kağıtta Levrek

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Sofrası 13.gün yemeği: Kağıtta Levrek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2011 06:00

Farklı bir lezzet, Kağıtta Levrek...

Haberin Devamı

Malzemeler:

1 adet Levrek

Tereyağı

Pul Biber

Karabiber

Tarhun

1 sivri biber

1 tutam maydanoz

½ domates

1 defne yaprağı

1 tutam doğranmış mantar

Hazırlanışı:

Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!