Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
1 adet Levrek
Tereyağı
Pul Biber
Karabiber
Tarhun
1 sivri biber
1 tutam maydanoz
½ domates
1 defne yaprağı
1 tutam doğranmış mantar
Hazırlanışı:
Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...