Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
* 1 kilo organik kestane balı
* 50 gram zencefil tozu
* 50 gram zerdeçal tozu
* 30 gram dövülmüş çörekotu
* 30 gram Ginseng tozu
* 30 gram toz tarçın
* 10 gram toz karabiber
* 20 adet dövülmüş fındık ya da tozu
* 20 gram arı poleni
* 20-25 adet çekirdekli kara üzüm (parçalanmış)
Geniş ağazlı bir kavanozun içerisine balı dökün. Yukarıda adı geçen birkileri tek tek tahta kaşıkla karıştırarak ilave edin ve hepsi eklendikten sonra 10 dakika daha karıştırın. Cam kavanozun dışını güneşten etkilenmemesi için alüminyum folyo ile sarın.
Kullanışı: Akşamları ve sabahları bir tatlı kaşığı tok karna tüketilebilir.