GeriBeslenme Önerileri Piyale'den bir ilk daha...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Piyale'den bir ilk daha...

"En çok tercih edilen pirinçi unu markası Piyale, klasikleşmiş lezzetlerinin yanı sıra yepyeni seçeneklerini de Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor."

hem alışılmış, hem yepyeni...

Piyale pirinç unları sade, vanilinli, vitamin ve demir minerali ilaveli çeşitlerini yenilenmiş ambalajlarında sunarken, yeni tatlarından kakaolu pirinç unu ile de Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştiriyor. Pazarda ilk ve tek olan Piyale kakaolu pirinç unu, yeniliklere açık olanlara sesleniyor.

Çölyak ile yaşamak artık daha kolay...

Tüketici beklentilerine her zaman duyarlı olan Piyale, pirinç unu ambalajlarına eklediği "gluten içermez" ibaresiyle de farklılık yaratıyor. Bu ibare sayesinde, Çölyak hastalığı olanlar tüm Piyale pirinç unu çeşitlerini güvenle satın alabiliyor, pirinç unları ile Çölyak diyeti uygulayan tüketicilerin ihtiyaçlarına alternatifler sunuyor.

Herkes için Piyale

Benzersiz kıvamı, kokusu ve beyaz rengi ile Piyale pirinç unları pastaların, tatlıların lezzetine lezzet katıyor. Ayrıca dördüncü ayını tamamlamış bebekler "Vitamin ve Demir Minerali İlaveli Pirinç Unu" sayesinde Piyale lezzeti ile tanışıyor. Vitamin ve demir minerali ilaveli Piyale pirinç unu, bileşimindeki demir sayesinde de bebeklerin gelişimine katkıda bulunuyor.

Piyale pirinç unlarının eşsiz tatlarından vazgeçemeyeceksiniz...

False