Güncelleme Tarihi:
1.Gün
Kahvaltı: Bir fincan yağsız sütlü kahve
Öğle: Domatesli hamburger, tencerede yeşil biber, 50 gr. kepek ekmeği.
Ara Atıştırma: 140 gr. portakal
Akşam: Domatesli tas kebebı, fırında patates, enginar salatası
Kahvaltı: Bir fincan çay
Öğle: Fırında dana eti, yeşil salata
Ara Atıştırma: 120 gr. üzüm
Akşam: 60 gr. ton balığı, mısır salatası, rezene salatası
3.Gün
Kahvaltı: Bir fincan çay
Öğle: Buğulama et, sebze fırında, 50 gr. kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 15 gr. ceviz
Akşam: 130 gr. haşlanmış pavurya, havuçlu patates, marul salatası
Kahvaltı: Bir fincan kahve
Öğle: Maydanozlu patates salatası, 50 gr. kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 160 gr.kivi
Akşam: 100 gr. et şiş, pirinçli sebze püresi, hindiba salatası
5.Gün
Kahvaltı: Bir fincan çay
Öğle: Dilbalığı filetosu, patates ve maydanoz salatası, 50 gr. kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 105 gr. muz
Akşam: Sütlü dana rosto, patates fırında, eginar salatası
Kahvaltı:125 gr. kaymaksız yoğurt
Öğle: Haşlanmış piliç butu, yeşil salata, 50 gr. kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 140 gr. armut
Akşam: 1 dilim haşlama dana eti, rendelenmiş havuç
7. Gün
Kahvaltı: 125 gr. yağsız yoğurt
Öğle: Izgara et şiş, havuçlu patates, 50 gr. kepek ekmeği