Pastırmalı

Güncelleme Tarihi:

Pastırmalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2012 14:03

Severek yiyebileceğiniz enfes bir yemek olan kişi denemeyenlerin mutlaka denemesi gerek!

Haberin Devamı

Malzemeler:

6 adet milföy
250 gr rendelenmiş kaşar peyniri
200 gr pastırma (Ben bacon kullandım)
Yarım su bardağı süt
1 su bardağı krema
5 yumurta
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Milföyleri birleştirip fırın kabının içine yerleştirin, çatalla heryerine delikler açın ve 210 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişirin ve fırından çıkarın. Yumurtaları, süt ve kremayı çırpın. Tuz ve karabiber ekleyin. Fırından çıkmış milföyün üzerine önce ince ince doğradığınız pastırmayı daha sonra da peyniri döşeyin. En son yumurtalı karışımı üzerine döküp tekrar fırına verin.

Gözleme tarifi için tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!