Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
10 adet dana incik
4 çorba kaşığı zeytinyağı
4 diş sarımsak
2'şer adet havuç ve domates
2 çorba kasığı biber salçası
1 adet Et Bulyon
1 çay kaşığı tuz
1'er adet limon ve portakalın rendelenmiş kabuğu
Biberiye
Hazırlanışı:
Zeytinyağını tavada kızdırıp, kabukları temizlenmiş 2 adet bütün sarımsağı ekleyin. Renkleri dönene dek soteleyip, çıkarın. İncikleri ekleyip, önlü-arkalı kızartın. Derin bir tencereye alıp, üzerine rendelenmiş havuç, domates, salça, Et Bulyon ve tuz ekleyin.
Orta ateşte, yumuşayana dek pişirin. Ocaktan almaya yakın, limon-portakal kabuğu ve 2 diş rendelenmiş sarımsak ekleyin. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Spatula ile alıp, servis yapın.