Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
10 adet iri mantar
4 kaşık margarin
100gr kaşar peyniri
1 dilim tost ekmeği
yarım demet maydanoz
Hazırlanışı:
Önce tost ekmeğinin kabuklarını alıp sütte biraz bekletin ve iyice sıkarak ufalayın. Daha sonra mantarların sap kısımlarını zedelemeden çıkarın yıkayın kurulayın. Margarini eritin, mantarları fırın güvecine dizin ve üzerlerine erimiş margarinden sürün ve fırına koyup hafif diri kalacak kadar pişirin. Bir kapta rendelenmiş kaşar peynirini ve ufalanmış ekmeği karıştırın ve bu karışımı mantarların içine doldurun kalan margarinide mantarların üzerine döküp tekrar fırına sürün, altın renk alana kadar pişirin fırından alın sıcak servis yapın. Servis yaparken maydanozla süsleyin.