Güncelleme Tarihi:
Malzemeler
4 su bardağı makarna
4 yemek kaşığı doğranmış yarı kurutulmuş domates
1 yemek kaşığı kapari
4-5 yemek kaşığı taze fesleğen
2 diş sarımsak
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Makarnayı haşlayın.Elinizdeki kurutulmuş domatesler, zeytinyağında bekletilmiş yarı kurutulmuş domatesleri küp küp doğrayın.Sarımsakları küçük küçük doğrayın.Yanmaz tavaya sarımsakları ve dilediğiniz kadar zeytinyağı (Ben iki yemek kaşığı kullandım) ekleyip, sarımsakların kokusu çıkana kadar bir kaç dakika ısıtın. Doğranmış kurutulmuş domatesleri ekleyip bir iki kere karıştırıp ocaktan alın. Ocaktan aldıktan sonra kapariyi ekleyin.Süzdüğünüz makarnanın üzerine bu karışımı ekleyin.Doğramış olduğunuz taze fesleğeni de makarnaya ekleyip servis yapın.