Kremalı kabak çorbası

Güncelleme Tarihi:

Kremalı kabak çorbası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2012 10:32

Hem vitaminliyle hemde enfes lezzetiyle ünlenmiş bu çorbanın tarifi için tıklayın!

Haberin Devamı

Malzemeler:

2 adet kabak
1 adet soğan
4 yemek kasigi margarin
2,5 su bardagi su
4 corba kasigi krema
2 dilim tost ekmegi

Hazırlanışı:

Soganlari ince ince dograyarak,2 yemek kasigi yagin icinde sote edin.Uzerine ufak kareler seklince kesilmis kabaklari ekleyin vesoğanlarla beraber birmiktar daha sote edin. 3 yemek kasigikremayi, tuz, karabiberi ve suyuda ekleyerek 15 dakika pisirin. Atesten alarak blendr ile pure haline getirin. Bu arada kareler seklinde kesin ve kalan yagda kizartin. 1 yemek kasigi krema ile birlikte corbayi suslemekte kullanin.

Antep yöresine ait "yuvalama" yemeği için tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!