Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
1 paket renkli burgu makarna, 3 adet közlenmiş kırmızıbiber, yarım su bardağı hazır garnitür, 1 domates, 1 su bardağı kornişon turşu, 1 tablet Tavuk Bulyon,
1 kuru soğan, yarım su bardağı zeytinyağı, 1 diş sarımsak, 1 tutan kıyılmış maydanoz, kekik, nane ve karabiber.
Yapılışı:
Burgu makarnayı 1 tablet Tavuk Bulyon eklenmiş kaynar suda haşlayın.
Kuru soğanı küp küp doğrayın, zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Közlenmiş kırmızıbiberleri ince ince dilimleyip, soğanlarla birlikte kavurun. Üzerine kekik, nane, karabiber, dövülmüş sarımsak, küp küp doğradığınız domatesleri ve garnitürü ekleyip, kavurmaya devam edin.
Haşlanmış makarnayı süzün ve derin bir kâseye alın. Makarnaların üzerine hazırladığınız sebzeli karışımı, son olarak da küçük küçük doğradığınız kornişon turşu ve kıyılmış maydanozu dökün ve iyice karıştırdıktan sonra sıcak olarak servis yapın.