Kaşarlı Ispanak

Güncelleme Tarihi:

Kaşarlı Ispanak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 12:55

Sizin için hazırladığımız kaşar peynirli ve bulyonlu ıspanak yemeğini mutlaka deneyin!

Haberin Devamı

Malzemeler:

1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı pul biber
1.kg ıspanak
2 adet soğan
Et Bulyon

Yeterince kaşar peynir

Kaşarlı Ispanak

Yapılışı:

Yemeklik doğranmış soğanı margarinle kavurun. Salçayı ekleyin. Doğrayıp yıkadığınız ıspanakların suyunu süzdürdükten sonra kavurduğunuz salçalı soğanın üzerine atın.

Ispanakların üzerine en son Et Bulyon ekleyip, biberini ve tuzunu ilave edin. Ayrı bir tavada kaşar peynir eritin. Ispanaklar kendi suyunda yumuşayınca erittiğiniz kaşarları ıspanakların üzerine koyarak yuvarlak kaselerde servis yapın.

Yemek Kanalları Editörü: Duygu ÇELİKKOL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!