Izgara köfte kaç kalori? 100 gram ızgara köfte besin değerleri ve kalorisi... - Mahmure
GeriSağlıklı Yaşam Izgara köfte kaç kalori? 100 gram ızgara köfte besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Izgara köfte kaç kalori? 100 gram ızgara köfte besin değerleri ve kalorisi...

Izgara köfte kaç kalori? 100 gram ızgara köfte besin değerleri ve kalorisi...

"Izgara yemekleri herkesin tercih ettiği yemek türleridir. Izgarada yapılan yemeklerden birisi de, köftedir. Izgara köfteyi sürekli olarak tüketen kişiler, kalori araştırması yapabiliyor. Izgara köftenin içerisinde bulunan kalori miktarları detaylı olarak internet ortamında araştırılabiliyor. Izgara köfte kaç kalori? 100 gram ızgara köfte besin değerleri ve kalorisi için detayları derledik."

Izgara köfte yemeği çok sevilen yemekler arasında bulunuyor. İçerisinde bulunan kalori miktarı 230'dur. Kalorisi normal seviyelerde olan bir ızgara yemeğidir.

 Izgara Köfte Kaç Kalori?

 Köfte yemekleri herkes tarafından mutlaka beğeniliyor. Izgara köfte severek tüketen kişiler, kalori miktarlarıyla ilgili bazı araştırmalar yapabiliyor. Kilo alımına neden olan kaloriler, gıdalara göre değişebiliyor. Izgara köfte yemeğine bakıldığında belirli bir kalori miktarı bulunuyor. 100 gram ızgara köfte içerisinde 230 kalori bulunuyor.

 100 Gram Izgara Köfte Besin Değerleri ve Kalorisi

 100 gram ızgara köfte içerisinde birçok farklı besin değeri bulunuyor. 15 gram yağ, 17 gram protein ve 7 gram karbonhidrat içeren gıdalardan biridir. Kalori bakımından orta seviyelerde görülen yemekler arasındadır.

 

False