GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 5-11 Eylül 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"5-11 Eylül 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 5-11 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 5-11 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 5-11 Eylül 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 5 Eylül Pazartesi saat 07.05’te Venüs, Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatında duygularını ifade etme şeklin ve verdiğin emek, kazanını gösterecek.

  • 10 Eylül Cumartesi saat 12.58’de Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bizi zorlayan dönemler aklımızda yer eder ve bizi büyütür. Asıl güzellik tam da buradadır.

  • 10 Eylül Cumartesi saat 06.38’de Merkür, Terazi burcunda geri hareketine başlıyor. Kişisel yaşamında ve iş hayatında gerekli değişimleri daha iyi görüyorsun.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçişi, hayatınızı hareketlendiriyor ve iş koşullarınızı iyileştiriyor. Yeni sorumluluklar alarak terfi ve yer değişikliği konularını gündeminize getirebilirsiniz.

Boğa

Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda hoş gelişmeler yaşanabilir. Önceki girişimlerinizin sonucunu olumlu anlamda alabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçişi, miras konularını hızlandırabilir. Karşınıza yeni seçenekler çıkabilir ve bu sayede inisiyatif alarak belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Yengeç

Başak burcuna geçen Venüs hayata geçirmek istediğiniz iş planlarını hızlandırıyor. Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçişi, kendinize kattıklarınızla ilerlemenin önemini sizlere gösteriyor.

Başak

Venüs’ün burcunuza geçişi neşenizi ve şansınızı artırıyor. Etrafınıza ışık saçtığınız bu dönemde, kariyerinizle ilgili hoş sürprizlerle karşılaşabilir ve kendinize yeni bir yol bulabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçişi geçmiş ilişkileri önünüze serebilir. Düzenlenmesi gereken alanları fark etmeniz yolunuzu açacaktır ancak biraz yavaşlamalısınız.

Akrep

Venüs’ün Başak burcuna geçmesi sosyal hayatınızı hareketlendiriyor. Yeni arkadaşlıklar ve ortaklıklar kurabilir, kendinize daha yenilikçi ve pratik bir yol açabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçmesi, kariyerinize önemli değişiklikler getiriyor. İstediğinize ulaşmak için farklı bir planlama yapabilirsiniz.

Oğlak

Başak burcuna geçen Venüs, kariyer anlamında özgüveninizi tazeliyor. Çalışmanın gücünü görecek ve yüklerinizi hafifleterek kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle kendinizi yeniden düzenliyor ve gelişmek için adım atıyorsunuz.

Balık

Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle birlikte, hayatınızda sizinle yürümesi gereken insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

False