GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 28 Kasım-4 Aralık 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 28 Kasım-4 Aralık 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 28 Kasım-4 Aralık 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"28 Kasım-4 Aralık 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 28 Kasım-4 Aralık haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 28 Kasım-4 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 28 Kasım-4 Aralık 2022 haftalık burç yorumları..."

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Mars Satürn üçgeni sizi dijital platformlarda destekliyor. İşinizde yeni kurallar benimsemeniz size yeni iş ortakları ve imkanlar sunabilir.

Boğa

28-29 Kasım’da Ay’ın Kova burcunda ilerlemesiyle kariyerinizde radikal durumlar yaşayabilirsiniz; bu noktada çevrenizdekilerin gerçek niyetini görmelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 29 Kasım’daki Merkür Mars karşıtlığı ilişkilerinizdeki “sen-ben” dengesini bozabilir. Öfkenize hâkim olmak size avantaj sağlayacaktır.

Yengeç

Merkür ve Venüs’ün 29-30 Kasım tarihlerindeki kavuşumu çalışma ortamınızı hareketlendiriyor.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Ay’ın Kova burcunda ilerlemesiyle ikili ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Merkür Mars karşıtlığı, ev-iş dengesini bozabilir. Sakinliğinizi korumanız 29-30 Kasım’dan sonra daha esnek olmanızı sağlayabilir.

Terazi

Mars Satürn üçgeniyle hayatınızı ve hedeflerinizi şekillendirebilirsiniz. Jüpiter Plüton üçgeniyle evinizi düzenleyebilir ve değişiklikler yapabilirsiniz.

Akrep

28-29 Kasım tarihlerinde Ay’ın Kova burcunda Jüpiter ile uyumlu açısı ilişkilerle ilgili kararlarınızı etkileyebilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür Mars karşıtlığı eski ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Aile içi ilişkilere zaman ayırıyorsunuz.

Oğlak

28-29 Kasım’daki Güneş Ay üçgeniyle içsel bir değerlendirme yapıyor ve sizin için neyin değerli olduğunu görüyorsunuz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için gerekeni yapmalısınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Ay’ın burcunuzda ilerlemesi enerjinizi yükseltebilir ve 28-29 Kasım’da girişimlerinizi olumlu anlamda etkileyebilir. Yarım kalmış durumlarla yüzleşebilirsiniz.

Balık

Burcunuzda ileri hareket eden Jüpiter’in Plüton ile kurduğu açı, 28-29-30 Kasım tarihlerine dikkat çekiyor.

False