GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 28 Ağustos - 3 Eylül 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 28 Ağustos - 3 Eylül 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 28 Ağustos - 3 Eylül 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"28 Ağustos - 3 Eylül 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 28 Ağustos - 3 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 28 Ağustos - 3 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 28 Ağustos - 3 Eylül haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

29 Ağustos Salı saat 05.39’da Uranüs, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Aklında çeşitli sorulara cevaplar bulmak isterken bazı yön kaymaları yaşayabilirsin. Bazı şeylerin doğruluğunu sorgularken gergin bir iletişim tarzı benimseyebilirsin.

31 Ağustos Perşembe saat 01.35’te Balık burcunda 7 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Her şeyin bir yolu olduğunu düşünerek huzurunu artırmaya bak. Sen iyimserliklerinle her şeyi yoluna sokabilen kişisin. Dışarıda gelişen umutsuz olayları kendi hayatına uyarlama.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 29 Ağustos’ta Boğa burcundaki Uranüs'ün geri hareketine başlaması sizi bazı sorgulamalara ve yüzleşmelere götürebilir. Özellikle parasal konularda kazanmak ve kaybetmek arasındaki dengeyi bulmalı, kendinizle ve çabalarınızla barışmalısınız.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, burcunuzdaki Uranüs'ün 29 Ağustos’ta geri hareketine geçişi size sınırlarınızı ve potansiyelinizi hatırlatabilir. Değişmeyi ve dönüşmeyi deneyimlediğiniz zamanların zor geçmesi sizi yormuş olabilir. Buna alışmayı, bunu öğrenmeyi sürdürdüğünüzde kazanabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketiyle kendinizi daha fazla ihmal etmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Dışa dönüklüğünüz kadar içe dönüklüğünüzün de sizin için önemli olduğunu hatırlamalısınız. Geçmişte yaşadıklarınız, sizde şok ya da travma oluşturan konular ve insanlar, hem gündelik hayatınızı hem de iç dünyanızdaki düzeni alt üst eden gelişmelerden dersler çıkarmalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber sosyal konular ve arkadaşlıklar noktasında her şeyi en baştan düşünmeniz gerekebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte kariyerinizi belirleyecek kararlarınız ve yaptığınız çalışmaların bir özetini karşınıza getirebilir. Bu özetle beraber, hangi alanlarda başarılı ya başarısız olduğunuzu anlayabilir ve buna göre yeni bir aksiyon planı hazırlayabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketi eskide bıraktığınız düşündüğünüz bazı konuları yeniden önünüze getirebilir. Bu bir ceza ya da zaman kaybı şeklinde değerlendirmek yerine sizin için ikinci bir şans olarak düşünebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmelisiniz. Bununla ilgili verdiğiniz mücadelede kazandığınız ve kaybettiğiniz tecrübelerinizden yola çıkmanızda fayda var.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 29 Ağustos’ta Boğa burcundaki Uranüs'ün geri hareketine başlamasıyla korktuğunuz ya da güvenmediğiniz için geri plana attığınız her şeyi dışarı çıkarabilirsiniz. Hayatın saklanarak yaşanacağına dair yanlış bilgilerinizi doğrularıyla değiştirmelisiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketine başlaması ilişkilerinize önemli yönler verebilir. Toksikleşen, artık mutlu etmeyen ve ortak bir paydada buluşamadığınız her ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Devam edip etmemekle ilgili nihai kararı yaşadıklarınızın sonuca ve bu sonuca uygun hareketlere bakarak verebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 29 Ağustos’ta Boğa burcundaki Uranüs'ün geri harekete geçişi ile hayatınızın akışı ve işinizin, sağlığınızın bundan ne derece etkilendiği konularına ağırlık verebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber hissettiklerinizi yansıtmak ve paylaşmakla ilgili sorunlarınız doğabilir. Bu da kendinizi yorgun ve stresli hissetmenize neden olabilir. Her şeyin çözümü olduğundan önce her şeyin geçici olduğu gerçeğini kabul etmelisiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 29 Ağustos’ta Yönetici gezegeniniz Uranüs'ün Boğa burcunda geri harekete geçişi ile beraber siz de aile ve ev hayatınızla ilgili bazı gündemleri geri sarabilirsiniz. Maddi ve manevi rahatlığınızı önemseyebilir, buna gölge düşürecek ya da düşüren durumlara karşı önlemler alabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla zihninizi farklı bir perdede oynatabilirsiniz. Düşünmenin ötesine geçerek hayatın içine karışmak gerekebilir. Bunu yaptığınız ve yapmadığınız zamanların neticelerini görebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.

False