GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 26 Haziran-2 Temmuz 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 26 Haziran-2 Temmuz 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 26 Haziran-2 Temmuz 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"26 Haziran-2 Temmuz 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 26 Haziran-2 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 26 Haziran-2 Temmuz haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 26 Haziran-2 Temmuz haftalık burç yorumları..."

HAFTANIN GÜNDEMİ

27 Haziran Salı saat 03.24’te Merkür, Yengeç burcuna geçiyor. İşini düşün: Yaptığın işe mahkûm musun? O zaman işini sevmek zorundasın. Yaptıklarının hangi güzel sonuçları var? En dolaylı sonuçları bile araştır. Orada sevdiğin insanlar kimler? İşin hangi yetenekleri kazanmana imkân tanıdı? İşin aracılığıyla hangi yeni yetenekleri kazanman mümkün? Eski moral ve motivasyonu neden kazanamıyorsun? Yepyeni bir şey bulmalısın. Evet, bunu yapabilirsin. Olmuyor diye bir şey yok.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber aile içindeki konuşmalar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Güvende olduğunuzu düşündüğünüz yerlerle ilgili tereddütleriniz varsa bunlara kulak vermeli, halının altına atmamalısınız.

Boğa

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi yakın çevrenize dahil ettiğiniz insanları ve buradaki kriterlerinizi gösterebilir. Kime güvendiğiniz, bu güveni nasıl sağladığınız konusunda geçmiş tecrübelerinize sığınabilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ekonomik koşullarınızı güvence altına alacağınız bazı gelişmeleri getirebilir. Yavaşlamaktan korkmayın, bu sizin daha iyi yol almanız için bir püf noktası olabilir.

Yengeç

Merkür’ün burcunuzda ilerlemesiyle beraber düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, bunların ışığında bir düzen inşa edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda mutlu hissediyorsanız onu arayışında olabilirsiniz. Enerjinizi, kelimelerinizi kendiniz için kullanın.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber kendi kendinize vakit geçirmeyi daha çok seveceğiniz ve bunun için ortam hazırlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Ailenizle, annenizle, ihtiyaç sahibi çocuklarla ilgilenebilir ve mental olarak kendinizi bazı sorunların dışında tutabilirsiniz.

Başak

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi size geleceğinize dair bazı planlar yaptırabilir. Kariyerinize ve beklentilerinize ne kadar önem verirseniz o kadar sonuç alabilirsiniz. Seçimlerinizi, vazgeçtikleriniz için üzülmeyecek şekilde yapmayı öğreniyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi iş hayatınızda önemli noktaları ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. Terfi, yer değişikliği, parasal destekler gibi konular gündeme gelebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte gelişiminizin ve ilerleyişinizin önündeki engelleri fark ediyor ve hepsini kaldırabilirsiniz. İyi ilişkiler kurmuş olmanın ekmeğini yiyebileceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.

Yay

Merkür’ün Yengeç burcunda ilerlemesiyle yüzeysel düşündüğünüz ya da fazla üstünde durduğunuz konularda bir denge yakalayabilirsiniz. Aile meseleleri, ortaklı işler ve miras gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Bunu kendi içinizde planlamalar ve kafanızın içinde konuşmalar yapmak yerine ifade etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kova

Merkür’ün Yengeç burcundaki seyriyle beraber çalışma koşullarınızı ve beklentilerinizi düzene koyacak işbirliklerine girebilirsiniz. Destekler alıyorsunuz. Beklemek ya da üzerinde düşünmek yerine bunları değerlendirmelisiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür’ün Yengeç burcunda ilerlemesi problemlerin çözümü kadar yeni gündemleri de beraberinde getirebilir. Eskiden kopmak, sevdiğiniz yerlerden uzaklaşmak ya da insanları terk etmek sizi endişelendirebilir.

False