GeriAstro Gündem HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 21 - 27 EKİM 2024 | Gizemli Bir Yolculuğa Hazırlan! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 21 - 27 EKİM 2024 | Gizemli Bir Yolculuğa Hazırlan! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 21 - 27 EKİM 2024 | Gizemli Bir Yolculuğa Hazırlan! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 21 - 27 Ekim 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 23 Ekim saat 01:15’de Güneş, Akrep burcuna geçiyor. İçsel gücün daha da yükseliyor. Artık kafana koyduğun her şeyi başarabilirsin! Yeni haftada aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumları 21 - 27 Ekim 2024 ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 21 - 27 Ekim 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumları 21 - 27 Ekim 2024! "

Haftanın Gündemi

23 Ekim saat 01:15’de Güneş, Akrep burcuna geçiyor. İçsel gücün daha da yükseliyor. Artık kafana koyduğun her şeyi başarabilirsin! Kendini gizemli bir yolculuğa hazırla, çünkü Akrep burcuyla hiçbir şey imkansız değildir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki hasarlı, çürümüş noktaları daha iyi fark edebilir ve temizliğe başlayabilirsiniz. Mental ve fiziksel olarak kendinizden şüphe etmek yerine şartları anlamaya çalışmalısınız.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler konusu sizin için daha önemli hale gelebilir. Hayatınıza alacağınız insanlar, hayatınızdan çıkaracağınız insanlar ve konular hakkında daha net fikirleriniz olabilir. Kendi gerçekliğinizi ilişkileriniz üzerinden anlayabilirsiniz. Sorgulama yapabilir, inanmak, güvenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber hayatınıza yeni bir tempo gelebilir. İş arayışlarınız ve beklentileriniz konusunda önünüz açılabilir. Organizasyon ve planlama becerinizi göstereceğiniz imkanlar elde edebilirsiniz. Riske girmekten çekinebilir, değişiklik yapmak istemeyebilirsiniz. Endişelerinizi ve ihtimalleri değerlendirerek ilerlemenizde fayda var.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber kendi değerinizi görme ve kabul etme sürecine girebilirsiniz. İnsanlardan görmek, beklemek yerine önce kendiniz yapmayı denemelisiniz. Yaşadığınız olumsuz tecrübelerden sonra "hak ettiğinizin" bu olduğunu düşünebilirsiniz. Size yanıldığınızı gösteren insanlar ve konular gündeminize gelebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber ev hayatınızla ilgili önemli süreçler başlıyor. Kariyerinizle birlikte ev ve aile yaşamınıza daha fazla odaklanmanızı sağlayacak. Bu dönemde aile içindeki ilişkilerinizi gözden geçirebilir, aile üyelerinizle olan bağlarınızı güçlendirme fırsatları bulabilirsiniz. Açık ve samimi bir iletişim kurmak, aranızdaki bağı derinleştirecektir. Evde huzurlu bir atmosfer yaratmak isteyebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber çevrenizle olan iletişiminiz, ilişkilerinizin mesafeleri önemli hale gelebilir. Düşüncelerinizin değişmesinden endişelenip eski noktaya dönebilirsiniz. Ama değişmesi gerektiğini fark etmeniz uzun sürmeyecektir. Zorlamayla, ittirmeyle ilerleyecek konular için gücünüzün ve sabrınızın olmadığını fark edebilirsiniz. Kendinizle ilgili daha fazla farkındalık kazanabilir, duygusal yüklerinizle yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in burcunuzdan çıkıp Akrep burcuna geçişiyle beraber maddi ve manevi anlamda kendi yolunuzu bulmanız, orada yürümeniz daha kolay olabilir. Kazanç kaynaklarınızı arttırmak ve geliştirmek adına önemli bir süreçtesiniz. Sorumluluklarınızın farkındasınız. Ödemeleriniz, alacaklarınız, haklarınız konusunda daha akılcı ve dikkatli olabilirsiniz. Gelir gider dengesi, hesaplamalar, ileriye dönük planlar gündeme gelebilir. Harcama dağılımınızı görmek, önünüzü görmenizi de kolaylaştıracaktır. Tasarruf yapma konusunda daha kararlı hissedebilir ve finansal hedeflerinize ulaşmak için stratejik planlar geliştirebilirsiniz. İş veya yatırım konularında daha derinlemesine düşünme ihtiyacı hissedebilir, bilinçli ve stratejik adımlar atma fırsatı bulabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in burcunuza geçişiyle motivasyonunuz değişiyor. Hayata olan bakışınız açınızı, kendinizi fark edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi daha güçlü, kararlı ve özgüvenli hissedebilirsiniz. İçsel gücünüzü keşfederek, hayatta ne istediğinizi netleştirme fırsatına sahip olabilirsiniz. Kişisel imajınızı yeniden değerlendirebilir ve yeni bir stil veya görünüm benimseyebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 23 Ekim'de Güneş'i Akrep burcuna geçişiyle beraber kendinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Biraz geride kalmak, yaşananları anlamak adına önemli olabilir. Kendinize itiraf edemedikleriniz, sizden saklananlar, aslı farklı olan konular hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Öğretici ve zorlayıcı bir süreç olabilir. Bu yüzden sabrınıza, mantığınıza daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Geçmişteki travmalar veya duygusal yüklerle yüzleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber hayatınızı nasıl şekillendireceğiniz konusuna daha fazla eğilebilirsiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz gerçeklerle yüzleşmek sisteminizi bozabilir. Ama bozulan sistemde, altının üstünden daha iyi olduğunu anlayacaksınız. Hangi yolda ilerlemek istediğinizi ve bu hedeflere ulaşmak için neler yapmanız gerektiğini sorgulayabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber kariyeriniz ve iş beklentiniz netlik kazanabilir. Kendinizi daha güçlü, sorumluluk sahibi hissedebilirsiniz. İleriye dönük planlar yaparken daha cesur adımlar atabilir ve yeni fırsatları değerlendirmek için hazır olabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, kendinizi daha iyi ifade etme ve başkaları üzerinde derin bir etki yaratma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle yaşamı anlama ve yaşama beceriniz yükselebilir. Kendinizi daha açık bir zihinle tanışmış gibi hissedebilirsiniz. Çünkü aslında zihninizi açacak, size yeni bilgiler getirecek bir dönemdesiniz. Bu gerçeği reddetmiyorsunuz, reddetmemelisiniz. Akrep dönemi, hayatınızda derin anlamlar arayışında olabilirsiniz.

False