GeriAstro Gündem HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22 EYLÜL 2024 | Parçalı Ay Tutulması: Senin İçin Bir Dönüm Noktası! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22 EYLÜL 2024 | Parçalı Ay Tutulması: Senin İçin Bir Dönüm Noktası! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22  EYLÜL 2024 | Parçalı Ay Tutulması: Senin İçin Bir Dönüm Noktası! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 16-22 Eylül 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 18 Eylül saat 05:45’te Balık burcunda 25 derecede bir “Parçalı Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması senin için bir dönüm noktası olabilir! 22 Eylül saat 15:44’de Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve bu demektir ki denge ve uyum zamanı geldi. Yeni haftada aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumları 16-22 Eylül 2024 ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 16-22 Eylül 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumları 16-22 Eylül 2024! "

Haftanın Gündemi

18 Eylül saat 05:45’te Balık burcunda 25 derecede bir “Parçalı Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması senin için bir dönüm noktası olabilir! Gün planlayıcının tutsaklığından kurtul ve saatine bakmaya bile uğraşma. Bu astrolojik olay, zihninde dans eden düşüncelere odaklanmanı sağlayacak. İçgüdülerin yükselecek ve sezgilerin seni daha büyük başarılara yönlendirecek.

22 Eylül saat 15:44’de Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve bu demektir ki denge ve uyum zamanı geldi. Terazi burcunda her şey başkalarıyla bağlantı kurmak, güzelliği almak ve ruhu yatıştırmakla ilgilidir. Adalet, zarafet ve başkalarıyla yarı yolda buluşma zamanıdır. Artık farklılıklara odaklanmak yerine, Terazi Güneşi altında seni benzer kılan şeyi anlayabilirsin. Her durumu tüm açılardan görebilirsin çünkü Terazi'nin huzurlu ve işbirlikçi doğası sayesinde uçurumları köprülerle aşabilirsin. Haydi, dengeye adım atma vakti!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla gizli kalmış duygusal konuların ve geçmişin derinliklerinin gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Bu sizin için olumsuz bir durum görünse de, aslında artık önünüzde bir engelin kalmadığının işaretidir. Güneş'in Terazi burcuna geçişi sizin için ilişkiler ve iş birlikleri alanında önemli bir dönemi başlatıyor.

Boğa

Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Bitmez sandığınız ilişkiler bitebilir, gündemde bile olmayan yeni ilişkiler ortaya çıkabilir. 22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber günlük rutinleriniz, iş hayatınız ve sağlık konularında daha fazla dikkat ve özen göstermeniz gerekebilir. Sizi ve düzeninizi olumsuz etkileyen, huzursuzluk çıkaran noktaları daha iyi fark edebilir ve bunlara müdahale edebilirsiniz.

İkizler

Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraber iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir dönüm noktasına ilerleyebilirsiniz. Hemen gününde bir gelişme olmasa da, siz ruh haliniz ve davranışlarınızla bunun yolunu açabilirsiniz.22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi, romantik ilişkiler, yaratıcı projeler ve kişisel hobilerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönem, aşk hayatınızda ve yaratıcı çalışmalarınızda önemli gündemler doğabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraber kendinizi her manada farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Uzak sandığınız, imkansız olarak düşündüğünüz konularda adım atmak için sizin için daha kolay olabilir. Güneş'in 22 Eylül'de Terazi burcuna geçişiyle, ailevi konular, ev yaşamı ve kişisel güvenlik alanlarında gündemleriniz olabilir. Geçmişteki düzeninizi, rahatınızı özleyebilirsiniz. Ancak artık size hizmet etmediği, size iyi hissettirmediği için bunu değiştirmek durumunda kaldınız. Bunların meyvelerini şimdi alabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması, ekonomik girişimleriniz ve sonuçları konusunda net bilgiler verebilir. Olayların sizin bildiğiniz, düşündüğünüz, güvendiğiniz gibi gelişmediğini fark edebilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve bilgi alışverişinde bulunma isteğiniz ön planda olabilir. Daha sosyal, daha aktif, daha enerjik hissedebilirsiniz.

Başak

Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla beraber sizin için yeni bir döngü başlıyor. İlişkilerinizle ilgili beklentileriniz ve tutumlarınız değişebilir, size yönelik tavırların da değiştiğini görebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi bir gözle bakma isteği duyabilirsiniz. 22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber maddi konular, finansal planlamalar konusunda şansınız açılabilir. Bu dönemde, bütçenizi düzenleme, tasarruf yapma ve maddi güvenliğinizi sağlamlaştırma konularında harekete geçebilirsiniz.

Terazi

Aksaklık çıkaran, sonuç getirmeyen, hayal kırıklığına uğratan konulardaki tutumlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Becerilerinizin farkında olun ve bunları geliştirmeye odaklanın. 22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi sizin için kişisel kimlik ve kendinizi ifade etme alanında önemli bir dönemi işaret ediyor. Bu süreç, kendinizle ve hedeflerinizle daha fazla uyum içinde olma isteğinizi artırabilir. Kişisel projelerinize odaklanabilir, dış görünümünüzü ve genel yaşam tarzınızı gözden geçirebilirsiniz.

Akrep

Yaratıcı ifade şekillerinizde yenilenmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler ve yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. 22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber arka planda kalan konular, bilinçaltı çalışmaları ve ruhsal gelişimle ilgili alanlar aydınlanıyor. Bu dönemde, içsel dünyanızda denge ve huzur arayışı ön planda olabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması ailevi ve evle ilgili konularda önemli değişimlere neden olabilir. Ev yaşamınızdaki düzeni yeniden gözden geçirebilir ve aile içindeki ilişkilerde derinleşmeler yaşayabilir. Güneş'in Terazi burcuna geçişi arkadaşlıklar, sosyal çevreniz ve topluluklarla olan ilişkiler alanında yenilikler getiriyor. Bu dönemde, sosyal etkinliklere katılma, grup projelerinde yer alma ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde uyum sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Oğlak

Parçalı ay tutulmasıyla yakın çevrenizle olan iletişimde ve bilgi alışverişinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitim veya öğrenim fırsatı karşınıza çıkabilir. Ayrıca, kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla olan ilişkilerde önemli değişiklikler yaşanabilir ve eski anlaşmazlıkları çözme fırsatı bulabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber finansal konularda yeni ve önemli gündemleriniz olabilir. Gelir ve giderlerinizle ilgili önemli farkındalıklar edinebilir ve bütçenizi yeniden düzenleme gereksinimi duyabilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna geçişi uluslararası konular, eğitim ve genişleme gibi alanlarda size yeni bir farkındalık ve ün getirebilir. Etkinizin büyüdüğünü, yayıldığını görebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz konularda ön plana çıkmaya, deneyimlerinizi paylaşmaya odaklanın.

Balık

Kişisel dönüşüm ve yenilenme dönemine girdiniz. Burada aldığınız kararlar, vazgeçtiğiniz duygular, seçtikleriniz ve terk ettikleriniz hayatınızda belirleyici olacaktır. Kendinizi daha dikkatli dinleyebilir, gözlemleyebilir, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı daha iyi anlayabilir, kişisel hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

False