GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 15-21 Ağustos 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 15-21 Ağustos 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 15-21 Ağustos 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"15-21 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 15-21 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 15-21 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 15-21 Ağustos 2022..."

Haftanın Gündemi

20 Ağustos Cumartesi saat 10.57’de Mars, İkizler burcuna geçiyor. Kendin ol ve hayatında kimin gerçekten kaldığını fark et. Bu süreçte yavaşla ve bazı şeyler için sabırlı olmak gerektiğini fark et.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle enerjiniz artıyor. Fikirlerinizle dikkat çekebilir, sosyal medya işlerinizde yardım alabilirsiniz. Resmi işlemlerinizde sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile parasal konularda şansınız artıyor. Nasıl ilerleyeceğiniz konusunda kararsız olabilirsiniz, düşüncelerinizi kontrol altında tutmalısınız. 

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle hayatınıza yenilikler geliyor. Enerjinizi daha önce vakit bulamadığınız konulara yöneltebilirsiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle problemlerinizi dışa vurabilir, sizi yoran konuları ve duygularınızı çevrenizle paylaşabilirsiniz. Ağırlıklarınızı bırakmak için ideal bir dönemdesiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, İkizler burcuna geçen Mars ile sosyal hayatınız hareketleniyor ve enerjiniz artıyor. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapacağınız bu sürecin artılarını ve eksilerini de düşünmelisiniz. Çok yönlülüğünüzle çevrenizi genişletirken söylentiler ve tartışmalar da meydana gelebilir. İlişkilerinde yaptığınız eleştirilerde dengeli olmaya çalışın.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesi kariyerinizi hareketlendiriyor. Birçok işle aynı anda ilgilenebilir, kariyerinizde yükselebilir, maddi ve manevi anlamda gelişebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Yoğun çalışma temposuna zihnen ve bedenen adapte olmaya çalışın. Kendi işinize odaklanmalı ve çalışma ortamınızdaki tartışmalardan uzak durmalısınız.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte çevrenize olumlu bir dönüş yapıyor ve sizi geliştiren fikirlere odaklanıyorsunuz. Kendinizi geliştirdiğiniz, yenilediğiniz ve başkalarından destek gördüğünüz bir dönemdesiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeniniz Mars yıl sonuna kadar seyredeceği İkizler burcuna geçiyor. Kendi gayretiniz ya da ailenizden gördüğünüz destekle, maddi açıdan rahatlıyorsunuz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte ilişkileriniz gündeme geliyor. Artan iletişim trafiğinizi sorunları çözmek için kullanın. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Mars’ın İkizler burcunda ilerlemesiyle günlük yaşantınıza birçok konu dahil olabilir ve iletişiminiz artabilir. Çalışma hayatınızdaki konumunuzda değişiklikler yaşanabilir. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, İkizler burcuna geçen Mars aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Farklı insanlarla tanışabilir ve uzun süreli ilişkilere girebilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde açık olmaya gayret göstermelisiniz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, İkizler burcuna geçen Mars aile içindeki neşenizi artırabilir. Hareketli geçen bu dönemde, önemli kararlar alırken durumları objektif bir şekilde değerlendirmelisiniz. 

False