GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 14-20 Kasım 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 14-20 Kasım 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 14-20 Kasım 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"14-20 Kasım 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 14-20 Kasım haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 14-20 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 14-20 Kasım 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 16 Kasım Çarşamba saat 09.09’da Venüs, Yay burcuna geçiyor. Kendine dürüstçe, neyin sana hizmet edip etmediğini sor. Bu günlere nasıl geldiğini hatırla.

  • 17 Kasım Perşembe saat 11.42’de Merkür, Yay burcuna geçiyor. Bir hedef yolunda ilerleme tutkun ve hırsın yükseliyor. Arzularının ve hayallerinin peşinden cesurca git.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs’ün Yay burcuna geçişi enerjini artıyor ve hayata sımsıkı sarılıyorsunuz. Düşüncelerinizi doğru zamanda ve yerde dile getirdiğinizden emin olun.

Boğa

Venüs’ün Yay burcuna geçişi gelir koşullarınızı iyileştirmeniz konusunda şanslı ve hızlı bir dönemi başlatıyor. Merkür’ün Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla birlikte, kendinizi daha iyimser hissediyorsunuz.

 

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs’ün Yay burcuna geçişi, aşk hayatınızı güzelleştirebilir. Merkür’ün Yay burcuna geçişi, ilişkiler ve finansal konulardaki girişimlerinizi destekliyor.

Yengeç

Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle durgun çalışma ortamınız hareketlenebilir. Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle çalışma koşullarınız yenilenebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle seyahat planları gündeminizi oluşturabilir. Araştırmalar yapmak ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz.

 

Başak

Venüs’ün Yay burcuna geçişi, kendinizi evinizde, özgür olduğunuz yerde daha mutlu hissetmenizi ve bu yöndeki beklentilerinizin karşılanmasını sağlayabilir.

Terazi

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Yay burcuna geçmesi, öğrenmekten keyif aldığınız ve bu yolla kendinizi farklı yerlere taşıdığınız bir dönemi başlatıyor.

Akrep

Merkür’ün de Yay burcuna geçişi, hayatınıza anlam katan girişimleri artırabilir. Uzun vadeli, keyifli ve bir anlamı olduğuna inandığınız konulara yöneliyorsunuz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Venüs’ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla hayatı enerji ve mutlulukla karşılıyorsunuz. Merkür’ün burcunuza geçmesi, çok konuşulacağınız bir süreci başlatıyor.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs’ün Yay burcuna geçmesi, uğruna uğraştığınız ve içinizde anlamlandırmaya çalıştığınız konuları çözümlemenizi sağlıyor.

Kova

Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle, sosyal hayatınızı iyileştirme fırsatları buluyorsunuz. Hedeflerinizin kazanca dönüşmesi ve dikkat çekmesi iş hayatınızı hareketlendirebilir.

Balık

Venüs’ün Yay burcuna geçişi, kariyerinizde keyifli ve önemli günleri başlatıyor. Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sizi yavaşlatan durumları arkanızda bırakıyorsunuz.

False